Terme 3000 vabijo na zimsko kampiranje in All inclusive paket

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zima se je pričela, mi pa vas vabimo v topel objem termalnih bazenov in wellnessa v sklopu Term 3000, kjer ponovno uvajajo All inclusive kampiranje, ki ob kopanju vključuje tudi polpenzion.

Kamp Terme 3000 je odprt čez celo leto, ko gostom ob urejenih parcelah nudijo tudi ogrevane sanitarije in seveda možnost kopanja v bazenih Term 3000.

Lokacija term omogoča številčne izlete po Prekmurju od obiskal Središča Murske Sobote, Expano- vrata v Pomurje, razgledni stolp Vinarium Lendava, Ocean Orchids, tropski vrt v Dobrovniku, Bukovniško jezero, mlin na Muri v Veržeju…

Zimsko kampiranje v Termah 3000 - možnost plačila s turističnimi boni

Terme 3000 vabijo goste na uživanje ob bazenih in v savnah, odločite se lahko za masažo, ob tem pa še uživate v dobrotah prekmurske hrane.

Gostom kampa je v decembru ponovno na voljo tudi All inclusive paket, ki ob neomejenem kopanju v Termalnem parku Terme 3000 ali v bazenu hotela Termal, dodatno vključuje tudi polpenzion (večerja, zajtrk) v bližnjem hotelu Termal.

Gostje pogosto izkoristijo to možnost predvsem ob vikendih, ko lahko potem več časa uživajo na bazenih ali v wellnessu. All inclusive paket pa žal ni možen na silvestrovo.

Cena All inclusive kamping paketa je v času nizke sezone( do 30.12.) 27,70 € na osebo, otroci stari 6 – 15 let pa imajo 30% popust oz. plačajo 19,39 €. Doplačilo je taksa in prijava, elektrika je že vključena v ceno osebe. Na silvestrovo All inclusive paket ni mogoč, od 1.1. dalje pa bo cena 29,70 €.

Lahko pa se odločite tudi za običajno kampiranje s kopanjem, cena na osebo je 16,70 € na noč, dodatno pa gostje prejmejo 10% popusta na Avtokampi kartico. Doplačilo prijava, taksa in 4 € za elektriko na parceli

Od 24.12. do 2.1. pa bo na voljo tudi družinski paket za 2 odrasli osebi in 1 otroka do 12 let, ko bo cena 33,40 €. Doplača se prijava, taksa in elektrika.

Kampiranje v Termah 3000 lahko plačate z obema turističnima bonoma BON 20 in BON 21, All inlusive paket pa le z letošnjim bonom BON 21 (vključuje večerjo, zato ta omejitev).

Več informacij o kampu Terme 3000 >>