Sneg v kampu Kovačine na Cresu - novosti za sezono 2013

Datum objave
Kategorija
Statistika

Konec marca je sneženje zajelo tudi področje Kvarnerja - objavljamo fotografije iz kampa Kovačine, ob tem pa tudi nekaj novosti iz tega kampa.

Če konec marca sneži v Sloveniji, to ni čisto normalno vreme. Če pa sneži v kampu Kovačine na otoku Cresu, pa je to res zelo neobičajno vreme. Oglejte si spodnjo fotogalerijo.
kamp Kovačine Cres
Tako je v ponedeljek tekom dneva sneženje zajelo tudi celoten Kvarner in iz kampa Kovačine so nam prijazno poslali fotografije. Ob tem je potrebno omeniti, da je kamp v teh dneh že odprt in iz fotografij je razvidno, da so prvi gosti že obiskali ta kamp.

Ob tem omenimo tudi novost, ki so jo za letos pripravili v kampu Kovačine. Tako sanitarne objekte v kampu prepleskali nekoliko bolj zanimivo. Ženski del bodo krasile šminke in čeveljci, na moškem delu pa bodo žoge in motorji.

AKCIJA KAMPIRANJA IN NAJEMA MOBILNIH HIŠIC V KAMPU KOVAČINE

V kampu Kovačine so tudi za sezono 2013 pripravili kar nekaj popustov za kampiranje in najem mobilnih hišic. kamp Kovačine Cres

Če boste v terminu od 22.3. do 6.7. in od 31.8. do 20.10. v kampu bivali vsaj 7 dni, vam bodo 1 dan podarili oz. v primeru 14 dnevnega kampiranja , boste plačali račun le za 12 dni.

Tekom celotne sezone pa boste za minimalno 10 dnevno kampiranje v kampu Kovačine prejeli popust v višini stroška enosmerne trajektne vozovnice za otok Cres, v primeru minimalno 18 dnevnega bivanja pa vam bodo povrnili kar znesek povratne trajektne karte. Račun za trajekt shranite in ga pokažite na recepciji kampa!

Imetniki kartice CCI imate pa imate 10% popust na ceno osebe.

Več informacij o kampu Kovačine dobite na spletni strani www.camp-kovacine.com , kjer lahko opravite tudi rezervacijo parcele v kampu. Lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko +385 (0) 51 573 150, kjer vam bodo radi pomagali pri rezervaciji vašega kamping dopusta.