Sejem Bonaca v Marini Portorož od 25. do 28.9. – podarjamo vstopnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Sejem kampinga & karavaninga, navtike, mobilnosti, turizma in zelenih tehnologij bo v potekal od 25. do 28.9. Sodeluj v nagradni igri za brezplačne vstopnice.

V Marini Portorož se bo od 25. do 28. septembra 2014 odvijal 3. sejem Bonaca. Gre za sejem kampinga & karavaninga, navtike, sejem Bonaca - avtokampi.sie-mobilnosti, turizma in zelenih tehnologij. V okviru sejma Bonaca bo potekala tudi podelitev nagrad najboljšim kampom – Naj kamp Adria 2014 (glasujete lahko še do ponedeljka do polnoči na avtokampi.si/Naj-kamp) in najboljšim skiperjem – Skiper leta ter tudi Dnevnikov triatlon.

Nagradna igra – odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in sodelujte v nagradni igri, ki bo trajala do četrtka 25.9. Podarjamo 10 vstopnic za ogled sejma Bonaca.

V okviru kamping in karavning dela bodo na sejmu Bonaca na ogled počitniška vozila Adria (na ogled bo tudi nova barvna prikolica Altea 4four), Knaus, Dethleffs, Rimor, Euromobil, Benimar, Roller team, Challenger, Tabbert, Ci, Tischer, Robeta mobil in M-line ter šotorske prikolice Camplair, Raclet in Trigano. Predstavili se bodo tudi izdelovalci mobilnih hišic – Adria, Polymobil, Rem, Hosekra, Nord in Luksor.

Novost letošnjega sejma Bonaca je turistični del, ki so ga poimenovali Slovenija brez meja & (Ne)znano zamejstvo, ki poteka pod pokroviteljstvom Ministrstva za zamejce in Slovence po svetu. Na njem se bodo predstavili turistični ponudniki iz zamejstva, pripravljajo pa tudi srečanja podjetnikov in zanimiv kulturni program.

Navtični del obsega tako čolne kot tudi jadrnice, ponudba pa bo še bogatejša kot lani, predstavili pa se bodo tudi ponudniki charterja in dodatne navtične opreme. V okviru zelenih tehnologij bodo predstavljeni najnovejši električni avtomobili, motorji in kolesa, organiziran pa bo tudi forum na temo e-mobilnosti. Novost bo Piazza Bonaca, kjer bo organizirana komisijska prodaja nove in rabljene opreme za kampiranje, navtiko in prosti čas. Več informacij o možnostih oddaje opreme v komisijsko prodajo najdete na www.bonaca.si

Na  sejmu Bonaca bo okviru izbora Naj kamp Adria 2014 v soboto 27.9. ob 16.30 potekala podelitev priznanj najboljšim kampom v Sloveniji in na Hrvaškem.

Sejem Bonaca bo odprt v četrtek odprt med 12. in 18. uro, od petka do nedelje pa med 10. in 19. uro. Cene vstopnic za odrasle osebe so 8 eur, upokojenci, dijaki, študenti  bodo za ogled plačali 5 eur, otroci do 12. leta gratis. Na voljo je tudi družinska vstopnica (2 odrasla + 4 otroci) za 16 eur. Za avtodomarje bo urejen camper stop na otočku pred marino. Več informacij o samem sejmu Bonaca izveste na spletni strani www.bonaca.si.

NAGRADNA IGRA - PODARJAMO 10 VSTOPNIC ZA OGLED SEJMA BONACA
Sodelujte v nagradni igri - odgovorite na spodnje vprašanje in z malo sreče si boste lahko ogledali letošnji sejem Bonaca brezplačno.

1. - 10. nagrada - vstopnica za ogled sejma Bonaca