V River kampu Bled smo preverili letošnje novosti

Datum objave
Kategorija
Statistika

V River kampu Bled vstopajo v četrto sezono delovanja in tudi za letošnjo kamping sezono so pripravili nekaj novosti. Med njimi so nove mobilne hišice Adria in lepše urejen kamping prostor v senci v bližini reke Save, odprta pa je tudi trgovina Tuš Express.

Lokacija River kampa Bled je na pol poti od Lesce proti Bledu, kjer v drugem krožišču zavijete na tretjem izvozu proti kampu. S treh strani kamp obdaja tok reke Save, na južni strani pa je tudi urejena plaža. Kamp je odprt od sredine aprila do sredine oktobra.

Gre za moderno urejen kamp z bogato dodatno ponudbo, ki vključuje tudi zunanji bazen z ogrevano vodo, kolesarki park – pump track in veliko otroško igrišče za najmlajše obiskovalce. Tako otrokom v tem kampu zagotovo ne bo dolgčas, dodatno pa imajo še notranjo igralnico, čez cesto pa je tudi Dinopark Bled.

Gostom River kampa Bled priporočamo tudi katero od aktivnosti, saj nudijo najem električnih koles, rafting, soteskanje ali pa vožnje s padalom. Ker je v bližini kampa tudi letališče Lesce, se lahko odločite za panoramsko vožnjo z letalom ali pa greste samo na izlet s kolesom do Bleda in Radovljice ali pa na pohod ob reki Savi.

River kamp Bled je razdeljen na tri dele:

- prvi del, ki ima okoli 170 urejenih parcel, je urejen na sončnem travniku, več sence je na prostoru ob robu kampa. Sicer so med sončnimi parcelami posadili drevesa, vendar pa bo še nekaj časa trajalo, da bodo nudila dobro senco. Parcele so opremljene z elektriko in vodo, nekaj jih ima tudi odtok

- drugi del je senčen in je urejen v bližini reke Save – na tem delu so sedaj uredili parcele, del pa je še vedno neparceliran, ki je še posebej primeren za šotoriste

- tretji osrednji del kampa, kjer so postavljene mobilne & glamping hišice ter glamping šotori slovenskega proizvajalca Adria Dom.

Sprva so v kampu zgradili dva sanitarna objekta, ker pa so videli, da je to vseeno premalo, so že lani zgradili še ene sanitarije, ki pa so jih hkrati izkoristili tudi za ureditev notranje igralnice v nadstropju ter ureditev skupnega prostora z žari, ki je ob samem objektu.

Imetniki Avtokampi kartice lahko izkoristijo dodaten popust v višini 10 % na ceno osebe v primeru min. 2 kamping nočitev v terminih do 6.7. in od 1.9. do zaprtja kampa.

Še nasvet za letošnjo sezono - poskrbite za pravočasno rezervacijo parcele ali mobilne hišice, saj je veliko poletnih terminov že zasedenih.

Trgovina Tuš Express

Še pred glavno turistično sezono so v kampu, tik ob recepciji, znova odprli mobilno trgovino Tuš Express. V njej gostom kampa in okoliškim prebivalcem omogočajo nakup osnovnih živil, pakiranih svežih izdelkov, hlajenih pijač in osnovnih neživilski izdelkov.

Tudi sladoled imajo in ob našem obisku smo preverili tudi cene, ki niso nič višje kot v ostalih Tuševih trgovinah. Sicer pa gre za poseben koncept delovanja manjših trgovin, ko z minimalnim številom osebja in avtomatskimi blagajnami zagotovijo oskrbo z osnovnimi potrebščinami. Trgovina je odprta od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure, ob nedeljah in praznikih pa je zaprta.

NOVO - novi modeli mobilnih in glamping hišic Adria

River kamp Bled sodeluje tudi s podjetjem Adria Dom iz Črnomlja, ki je eden največjih proizvajalcev mobilnih hišic in glamping šotorov. Tako najnovejše modele namestitev pripeljejo v ta kamp, da jih lahko tudi preizkusite.

Letošnja novost je Adria Tiny hišica za 2+1 osebo (22 m2), ki navduši z velikimi steklenimi površinami in toplimi lesenimi oblogami. Hišica ima tudi kuhinjo in svojo kopalnico, spalnica pa je urejena v nadstropju. Ob hišici so postavili še nadkrito teraso in dodali visečo mrežo.

Mobilna hišica Adria XLine za 4 osebe (40 m2) pomeni vrh ponudbe mobilnih hišic Adria in nudi najmodernejše rešitve notranje opremljenosti hišic.

Nova je tudi družinska hišica Adria za 4 +2 osebi (40 m2), ki ima kar 3 spalnice.

Več informacij o River kampu Bled > www.rivercamping-bled.si