Prvi vodni park na Jadranu – Solaris Aqua Park v Šibeniku

Datum objave
Kategorija
Statistika

V sklopu turističnega naselja Solaris v Šibeniku, deluje kamp, 5 hotelov, vile in marina. Letos bodo dodali še vodni park s številnimi tobogani in vodnimi atrakcijami.

V turističnem naselju Solaris Resort v Šibeniku, ki poleg avtokampa vključuje tudi pet hotelov, vile in marino, za letošnjo sezono napoveduje odprtje prvega vodnega parka na Hrvaškem - Solaris Aqua Park.

Kamp Solaris je tudi v lanskoletnem ocenjevanju nemškega ADAC prejel odlično oceno in sicer 4,5 od možnih 5 zvezdic. To ga uvršča v kategorijo najboljših hrvaških kampov, ki se lahko pohvali predvsem z odlično dodatno ponudbo animacije, ki je prilagojena predvsem družinam. Poleg klasičnega kampiranja v Solarisu omogočajo tudi najem mobilnih hišic in luksuznih vil, ki so postavljene tik ob morju.Solaris Aqua Park

Solaris Aqua Park bodo postavili na samem začetku turističnega centra Solaris, med družinskim hotelom Andrija in hotelom Jakov, in tik ob že do sedaj urejeni družinski plaži. Namenjen bo vsem, ki si želijo v vročih poletnih mesecih dodatnih vodnih avantur in ohladitve ob atraktivnih bazenih ter toboganih. Ker kamp leži na drugem koncu turističnega naselja, bo do vodnega parka vozil turistični vlakec.

Igrala znotraj parka bodo prilagojena otrokom vseh starostnih obdobij. Tako bo nekoliko starejšim otrokom namenjenih 6 toboganov, od katerih bo najvišji visok kar 13 metrov, za najmlajše (otroci mlajši od 6 let bodo morali biti v spremstvu staršev) pa pripravljajo številna igrala v bazenih, slapove, vodne topove, počasno reko... Oglejte si zemljevid Solaris Aqua Parka.

Ob tem pa moramo omeniti, da imajo v Solaris Resortu kar 4 urejene plaže, ki so nagrajene z modro zastavo. Ob plaži imajo tudi nekaj bazenov, za otroke zelo privlačno piratsko ladjo, pustolovski mini golf in dalmatinsko etno vas, kjer z domačimi specialitetami pripravljenimi na tradicionalen način poskrbijo za najbolj lačne.

Še več informacij o ponudbi kampa Solaris Resort dobite na spletni strani www.campingsolaris.com.