Podelili smo prvi komplet nagrad v izboru Naj kamp Adria 2014

Datum objave
Kategorija
Statistika

Do sredine septembra poteka izbor najboljšega kampa v Sloveniji in na Hrvaškem - NAJ KAMP ADRIA 2014. Glasuj in osvoji lepe nagrade!

Kamping spletni portal Avtokampi.si je tudi letos pripravil izbor najboljšega kampa v Sloveniji in na Naj kamp Adria 2014 - izbor najboljšega kampa v Sloveniji in na Hrvaškem - avtokampi.siHrvaškem - NAJ KAMP ADRIA 2014, ki poteka do sredine septembra. Glasujete lahko tudi vi na spletni povezavi www.avtokampi.si/naj-kamp

V letošnjem izboru kampisti izbirate najboljši kamp med več kot 200 slovenskimi in hrvaškimi kampi, ki smo jih razvrstili glede na velikost in regijo v devet kategorij. Do sredine julija je glasovalo že več kot 2.300 kampistov, ki so oddali glas za najboljši kamp.

Oddaj glas in osvoji lepe nagrade
V akciji Naj kamp Adria 2014 smo pripravili tudi lepe nagrade za vse tiste, ki boste sodelovali v letošnjem izboru. Glavni pokrovitelj letošnjega izbora je podjetje Sun Roller Adriatic, ki bo ob koncu akcije podaril tedenske počitnice v mobilni hišici. Kamping trgovina Camp-ing Orehek podarja družinski šotor, trgovsko podjetje Eurosport-trade pa bo nagrajenca obul v čevlje Geox.

Vsak mesec pa izberemo nagrajence, ki prejmejo praktične nagrade spletnega portala Avtokampi.si. Tokratni nagrajenci so objavljeni pod novico. Čestitamo - nagrade boste prejeli po pošti.


Viseča mreža za 2 osebi:
JANJA KRISTAN, PODVELKA

Majica Rad kampiram:
MATEJA ZAJEC, LJUBLJANA
NADA ČIBEJ, KOPER
TOMISLAV LEBAR, LENDAVA
IZTOK HRIBAR, NOTRANJE GORICE
IGOR VOVK, DOMŽALE


Avto-nalepka Rad kampiram:
SAMO KLEVIŠAR, ČRNOMELJ
POLONA GLAVAN, LJUBLJANA
KATJA POTOČAR, DOLENJSKE TOPLICE
KATJA BERIČIČ, OŽBALT
TEA GRILL, NOVO MESTO
ANKA PINTARIČ, VELENJE
LUKA POGAČAR, DOBOVA
MATEJ KOVAČIČ ŠTURM, TOLMIN
BOŽA ROZMAN, ILIRSKA BISTRICA
ROMANA PRESKER, ARTI