Novosti v kampu Sirena, Novigrad za sezono 2013

Datum objave
Kategorija
Statistika

Med glavnimi novostmi letošnje sezone v kampu Sirena so nadstandardne mobilne hiške Bella Vista!

V kampu Sirena****  v Novigradu za letošnjo kamping sezono pripravljajo novo naselje mobilnih hišic, ki so ga zaradi izrednega pogleda na morje poimenovali Bella Vista.kamp Sirena - mobilne hišice Bella Vista

Naselje Bella Vista bo sestavljalo sedem velikih mobilnih hišic s površino 40m2. Vsaka hišica bo imela svojo teraso (30m2) z ležalniki in mizami za 6 oseb. Ob hišicah bodo postavili tudi 2 bazena površine 24 m2, po celotnem naselju pa bodo uredili botanične vrtove.

Vse hišice v Bella Visti bodo izjemno prostorne in klimatizirane. Vsaka bo imela po dve veliki spalnici in dve kopalnici. Ena kopalnica bo povezana z veliko spalnico z zakonsko posteljo, medtem, ko se v drugo vstopa iz dnevne sobe. Dnevna soba in kuhinja bosta moderno opremljeni - miza za 6 oseb in sedežna garnitura s posteljno funkcijo, v popolnoma opremljeni kuhinji pa bo tudi pomivalni stroj. Posebnost hišic Bella Vista bodo tudi velika steklena drsna stena vzdolž dnevne sobe, s katero se bo lahko hišica v celoti odprla v zunanji prostor. Gostom bo na voljo brezplačni Internet, v ceni najema pa bodo tudi brisače in posteljnina.

Celotno ponudbo kampa Sirena iz Novigrada lahko preverite na:  www.camping-novigrad.com ali pa jih pokličete na tel. št. rezervacijskega centra: + 385 (0)52 858 690, kjer vam bodo z veseljem pomagali.