V Termah Jezerčica odprli nove vodne atrakcije in napovedali nove investicije

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Jezerčica ležijo 40 kilometrov severno od Zagreba in so zanimive za ljubitelje kampiranja, saj imajo čez celo leto odprt manjši kamp, ki pa ga nameravajo v naslednjih letih povečati. V začetku avgusta so v sklopu zunanjih bazenov odprli nova vodna igrala s tobogani, tako da imajo še več zabave za otroke.

Terme Jezerčica boste našli v kraju Donja Stupice v regiji hrvaško Zagorje, ki omogoča kar nekaj zanimivih izletov, v zadnjih letih je priljubljeno kolesarjenje, priporočamo pa družinski izlet v Muzej krapinskih neandertalcev, obisk Krajinskega parka Medvednica, lahko pa greste tudi v živalski vrt v Zagreb.

Več idej o izletih ter ogledih dobite na spletni strani Visit Zagorje >

Kampiranje čez celo leto

V sklopu Term Jezerčica je urejen hotel, kjer so lani popolnoma prenovil 52 sob. Ob hotelu je urejen tudi manjši kamp, ki vključuje 18 parcel za avtodome in počitniške prikolice, šotorišče in pa 15 modernih mobilnih hišic za 4+2 osebi.

Kamp ima tudi moderno urejen sanitarni objekt, ki je ogrevan, tako da je prijetna uporaba tudi v zimskem času.

V Termah Jezerčica se lahko pohvalijo z lepo urejenimi notranjimi in zunanjimi bazeni, moderno urejenim wellness centrom in fitnesom, gostom kampa pa omogočajo tudi prehrano v sklopu njihovega hotela.

V poletnih mesecih je odprtih pet zunanjih bazenov in letos so dodali še vodni park s šestimi tobogani in vodnimi igrali.

Imetnikom Avtokampi kartice nudijo 10% popust na kampiranje in najem mobilnih hišic.

Za 66 milijonov € investicij v naslednjih treh letih

Terme Jezerčica je lani prevzelo podjetje Rudan, ki hkrati upravlja tudi dalmatinskih kamp Galeb v Omišu.

Z vlaganjem v novosti v želijo dvigniti kvaliteto ponudbe tudi v notranjosti Hrvaške. Lani so prenovili hotelske sobe, letos izboljšali bazensko ponudbo, do leta 2027 pa planirajo investirati še dodatnih 66 milijonov evrov v izgradnjo sončne elektrarne, širitev hotelskega dela (predvidoma za 126 sob) in povečanje števila kamping parcel.

Ker so sedaj dodali bazen za otroke, je v planu tudi izgradnja bazenskega dela, kjer bo malo bolj mirno vzdušje za odrasle, tako da bi skupno imeli kar 1.100 m2 vodnih površin.

Več o Termah Jezerčica >