Kamp Valkanela v Vrsarju ima novo recepcijo, mobilne hišice ob morju ter otroška igrišča

Datum objave
Kategorija
Statistika

Med najbolj priljubljenimi kampi v Istri je pri slovenskih gostih zagotovo na spisku tudi kamp Valkanela pri Vrsarju. Ima veliko sence, raznoliko plažo, bazene, od letos tudi mobilne hišice v prvi vrsti ob morju, nove hiške pa postavljajo tudi v gornjem delu kampa, kjer bodo moderna otroška igrala.

Kamp Valkanela, Maistra - Vrsar - Avtokampi.si

Kamp Valkanela – Vrsar sodi med večje kampe v Istri in glede na ponudbo nekako v zgornjo sredino kampov po kvaliteti.

Navdušijo predvsem senčne kamping parcele na desni strani kampa, kjer je tudi cenovno ugodnejši neparceliran del kampa, dovolj sence je tudi na moderno urejenih parcelah na polotoku, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, več sonca pa je potem na parcelah pri marini.

V zadnjih letih so prenovili kar štiri sanitarne objekte, zgradili nove bazene, eden od bazenov ima tudi skakalnico, prenovili plažo, tako da ima tudi peščen zaliv, dodali nekaj otroških igral in uredili animacijski center pri bazenih.

Lokacija kampa je prijetna za družinsko kolesarjenje, saj je urejena pot do Vrsarja in Limskega kanala, ki poteka ločeno od glavne ceste. Več o kolesarskih potek v okolici Vrsarja >

Cenejše kampiranj z Avtokampi kartico

Akcija kampiranja z Avtokampi kartico - 19 € je cena za 2 osebi in psa na parceli Standard z elektriko v terminih 21.4. - 23.6. & 3.9. - 7.10. V terminu 21.4. - 23.6. & 3.9. - 7.10. pa nudijo 10% popust na vse tipe parcel, tudi tiste ob morju, in na ceno oseb.

Novosti v kampu Valkanela za sezono 2023

V kampu so letos popolnoma prenovili recepcijo, vhod v kamp in parkirišče pred kampom, kjer so namestili tudi stebričke z elektriko, kar bo namenjeno predvsem gostom, ki bodo do kampa prišli v nočnem času.

Dodatno so uredili tudi polnilnico električnih vozil.

Med novostmi so tudi mobilne hišice Superior view, ki so jih postavili v prvo vrsto ob morju na desni strani kampa, ob tem pa so prenovili tudi ulico ob morju. Skupno je na voljo 26 hišic in sicer dveh tipov:

-družinske Superior view (33m2) za 2 odrasli osebi in 3 otroke, ki so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo in veliko teraso

- Superior view Cuple (21 m2) z eno spalnico za 2 odrasli osebi in enega otroka, kuhinjo, kopalnico in teraso.

V gornjem delu pa še potekajo dela pri ureditvi novega naselja mobilnih hišic Forest Escape. Gre za projekt, ki v osnovi ni bil planiran za letos, tako da so se dela nekoliko zavlekla in bodo dokončana do začetka glavne sezone.

Na voljo bo nekaj več kot 100 hišici ob katerih bodo uredili tudi zanimiva otroška igrišča. Objavljamo nekaj računalniških projekcij novega naselja hišic.

Za najem bosta na voljo dva tipa hišic:

- Mobilne hiške Forest Escape (36 m2 ) za 4+2 osebi z dvema spalnicama

- Mobilne hiške Forest Escape Family (43 m2) za 6+2 osebi s tremi spalnicami

Več o kampu Valkanela - www.maistra.com