Novosti v kampih Istra Camping v Umagu in Poreču

Datum objave
Kategorija
Statistika
3237 ogledov

Umag in Poreč sta destinaciji, kjer najdemo kar 9 raznolikih kampov Istra Camping. Med večjimi kampi zagotovo poznate kampe Camping Stella Maris, Camping Park Umag, Camping Zelena Laguna in Bijela Uvala, med manjšimi kampi, ki nudijo več intimnosti so Camping Savudrija, Camping Finida in Camping Puntica, imajo pa tudi dva zelo priljubljena FKK kampa – Camping Kanegra in Camping Ulika. Preverili smo kakšne novosti so pripravili za novo kamping sezono.

Ne glede na destinacijo, ki jo boste izbrali za družinske počitnice, boste našli urejene parcele, moderne mobilne hišice, čudovite plaže in čisto morje. V Istra Camping by Plava Laguna so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki, saj imajo v večini kampov urejen pasje plaže in tuše za pse.

Nove kamping parcele, prenovljene sanitarije in športna igrišča

Pred kamping sezono 2023 so pripravili nekaj novosti, s katerimi bodo še dodatno izboljšali ponudbo. Gre predvsem za ureditev parcel in prenovo sanitarij.

Camping Bijela Uvala - Poreč

V enem največjih kampov v Istri, ki je znan po odlični senci in številnih bazenih, so čez zimo na skrajnem desnem delu kampa (cona G) tik ob morju uredili 130 novih kamping parcel. Gre za prostorne parcele površine od 90 do 180 m2, ki so opremljene s priključki za elektriko in vodo, nekatere parcele pa imajo tudi odtok.

Popolna novost v ponudbi hrvaških kampov pa je 12 parcel Superior Mare s kopalnico  (110 do 120 m2,) ki imajo dodatno še privatne sanitarije na sami parceli, ki vključujejo stranišče, tuš, umivalnik ter zunaj še prostor za pomivanje posode z omaro in hladilnikom.

V tem delu kampa so popolnoma prenovili sanitarni objekt št.7, ki sledi lanski prenovi sanitarij št. 4, ki so jih gostje kampa zelo pohvalili. Nove sanitarije so zelo moderno urejene, prilagojene otrokom in invalidnim osebam, dodatno je urejena previjalnica, pralnica perila, tuš za pse in prostor za praznjenje kemičnih stranišč. V sklopu objekta so gostom za najem na voljo tudi novi hladilniki.

V kampu Bijela uvala je tudi kar nekaj športnih igrišč, letos pa so prenovili še prostor pri trgovini, kjer so na novo uredili športno - rekreacijsko območje z igrišči za tenis, mini golf, namizni tenis, izboljšana je ponudba najema koles in skirojev, urejeno je novo otroško igrišče in avditorij z osrednjim trgom, kjer bodo tudi lokali z gostinsko ponudbo. Na tem delu je urejen tudi nov animacijski klub z igralnico in sobo z elektronskimi igricami (game room).

Zaključek vseh del je predviden do glavne poletne sezone. V galeriji objavljamo tudi nov zemljevid Camping Bijela Uvala.

Camping Zelena Laguna

Sosednji kamp Zelena Laguna, ki je malo manjši od Camping Bijele Uvale, bo dobil popolnoma prenovljene sanitarije št. 2 v bližini recepcije.

Gre za podobno ureditev kot pri sanitarijah v Camping Bijela Uvala, tako da gre za enega najbolj moderno urejenih objektov na Hrvaškem.

Zaključek vseh del je predviden do glavne poletne sezone.

Camping Park Umag

V največjem kampu v Umagu – Camping Park Umag so v zadnjih letih veliko vložili v ureditev plaže, novih bazenov in postavitev novih mobilnih hišic v bližini bazenov. Letos je kamp prejel tudi prestižno nagrado ADAC Superplatz 2023, kar ga uvršča med 170 najboljših kampov v Evropi.

Pred letošnjo sezono so prenovili del parcel Classic v coni Park in jim ob elektriki dodali še možnost priklopa na vodo in satelitsko TV. Po novem se te parcele imenujejo Classic Plus.

Popusti in akcije na Avtokampi kartico

Letos so se v kampih Istra Camping by Plava Laguna odločili, da so cene kampiranja dostopne samo preko rezervacijskega spletnega sistema, kjer se vnesejo datumi bivanja in število oseb, tako da potem dobite cene za proste parcele.

Lahko pa izkoristite ugodnosti, ki vam jih nudi Avtokampi kartica, ki jo dobite z registracijo na naši spletni strani > avtokampi.si

Camping Savudrija & Camping Finida

V določenih terminih v teh dveh kampih velja posebna cena kampiranja za 2 osebi in psa na osnovnih parcelah z vključeno elektriko:

- 19 € za 2 osebi in psa na Superior parceli (elektrika, voda) v terminih 2.5. - 17.6. in 16.9. - 1.10. 2023

Popusti v kampih Istra Camping by Plava Laguna

Odločite se lahko tudi za popust, ki velja na kamping kartico v vseh kampih Istra Camping, izjema je FKK kamp Camping Kanegra. Ta popust velja daljše obdobje in velja na vseh tipih parcel, tudi na parcelah ob morju:

- 10 % popust na ceno osebe na vseh tipih parcel v terminih 21.4. - 7.7. & 21.8 - 1.10. 2023

Več o kampih Istra Camping > istracamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
3237 ogledov