Nižje cene kampiranja in najema mobilnih hišic v Novigradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Izkoristite bližino Novigrada, ki z dvema odlično urejenima kampoma Sirena in Park Mareda nudi odličnokamp Park Mareda Novigrad - avtokampi.si priložnost za kratke ali pa tudi malo daljše kamping počitnice. ta del severozahodne Istre omogoča tudi številne zanimive izlete po notranjosti ali pa kolesarjenje ob morju. Za začetek sezone so pripravili nižje cene kampiranja in tudi najema mobilnih hišic v Novigradu.

Akcijske ponudbe v kampu Sirena Novigrad
V kampu Sirena so v zadnjih letih storili veliko na prenovi kampa. na več kot dveh tretjinah kampa so uredili nove parcele, prenovili vse sanitarne objekte, recepcijo, postavili naselje modernih mobilnih hišic, ki so jim dodali bazene z ogrevana vodo, postavili dve novi otroški igrišči in ob kampu zgradili zunanje bazene z morsko vodo in nov lokal.

V akcijski ponudbi kampiranja, ki velja do 22. maja vam omogočajo da 2 osebi kampirata že za 16 eur na noč. Ta cena velja za kampiranje na neparceliranem delu in vključuje tudi elektriko in psa. Če želite kampirati na urejeni parceli z elektriko bo potrebno doplačati 5 eur, na parceli z elektriko in vodo pa 10 eur. V terminu od 23. maja do 26. junija so akcijske cene kampiranja nekoliko višje in sicer vas bo nočitev dveh oseb stala od 18  do 33 evrov, odvisno od lokacije parcele.

Za goste v mobilnih hišicah so pripravili posebno ponudbo najema, ki velja do 21. junija. Cene mobilnih hišic so znižali za do 20%, pripravili pa so tudi posebne pakete za pare in ljubitelje wellness centrov, ki vključujejo uporabo wellness centra in masaž v hotelu Maestral. Če pa bi si radi ogledali Istro tudi z morja, pa se lahko od 15. junija odločite tudi za paket počitnic v mobilni hišici z izletom z ladjico od Poreča do Rovinja.kamp Sirena Novigrad - avtokampi.si

Akcijske ponudbe v kampu park Mareda Novigrad

Kamp Park Mareda je lani doživel drugi del velike prenove, ki je poleg prenove vseh sanitarnih objektov vključevala tudi ureditev novih parcel ob morju, nov bazen z morsko vodo na sami plaži, postavitev mobilnih hišic, ki jo jim lani dodali tudi bazenski del z otroškim igriščem in lokalom.

Tudi v kampu Park Mareda vam v maju in juniju omogočajo cenejše kampiranje. Cena nočitve dveh oseb vas bo do 22. maja stala od 17 eur na neparceliranem delu ali pa 21 oz. 22 eur na parceli z elektriko in bliže morja. V terminu od 23. maja do 26. junija so akcijske cene od 20 do 26 eur.

V kampu Park Mareda lahko izbirate med več tipi moderno urejenih mobilnih hišic, ki so opremljene s po dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom z opremljeno kuhinjo in veliko zunanjo teraso. Cene mobilnih hišic so v spomladanskih mesecih dostopnejše kot pa v juliju in avgustu, ob tem pa vam za najeme do 21. junija omogočajo tudi do 25% popust.

Več informacij o ugodnih ponudbah kampiranja in najema mobilnih hišic v kampu Sirena in Park Mareda v Novigradu, dobite na spletni strani: www.camping-novigrad.com. Lahko pa jih pokličete tudi na tel. št. rezervacijskega centra +385 52 858 600, kjer vam bodo pomagali najti najboljšo parcelo, mobilno hišico in najugodnejšo ceno za vaše kampiranje.