Naturistični kamp Valalta - ADAC BestCamping 2013

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Valalta pri Rovinju sodi v kategorijo najboljših naturističnih kampov v Evropi. To dokazuje tudi nagrada nemškega avtokluba ADAC - BestCamping2013

Kamp Valalta pri Rovinju sodi v kategorijo najboljših naturističnih kampov v Evropi. To dokazuje tudi nagrada nemškega avtokluba ADAC, ki jo je kamp Valalta prejel v januarju. Kamp je bil za sezono 2013 ocenjen z maksimlanimi 5 zvezdicami in sprejet v kategorijo ADAC BestCamping 2013.
kamp Valalta Rovinj
Za letošnjo kamping sezono so v kampu Valalta pripravili številne novosti, ob tem pa so cene kampiranja in najema mobilnih hišic ostale na isti ravno kot v lanskem letu. Objavljamo že prve fotografije novosti v kampu Valalta.

Največja sprememba je ukinitev žetonov oz. plačila 0,30 eur za uporabo tople vode pri tuširanju. Po novem je topla voda že vključena v ceno kampiranja. Ob tem pa imajo v Valalti tudi akcijo v pred in posezoni - v terminih od 27.4. do 8.6. in 24.8. do 29.9. vam za bivate daljše od 14 dni odobrijo 5% popusta - oglejte si cene kampiranja.

V Valalti so uredili nove kamping parcele, ki bodo velike kar 120 m2 in bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Dodatno bodo uredili in osvetlili sprehajalne poti, prenovili mini golf igrišče ob teniških igriščih in razširili mini market Saline.

Na delu od tobogana in lokala Havana proti restavraciji Uvala so uredili novo plažo in sprehajalno pot, ki sedaj pelje vse od marine do restavracije Salina. Na tem delu kampa, v bližini sanitarnega objekta št. 21, pa so postavili povsem nov lokal na plaži.

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni njihovi strani www.valalta.hr, za rezervacije parcel ter mobilnih hišic pa jih pokličite kar na tel. št. +385 (0) 52 804 800.