NAJ KAMP ADRIA 2016 - Glasujte za najboljši kamp v Sloveniji in na Hrvaškem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Z vašimi glasovi bomo v akciji Naj kamp Adria 2016 izbrali najboljše slovenske in hrvaške kampe. Letos sodeluje več kot 50 kampov iz Slovenije in 150 kampov iz Hrvaške. Ob koncu akcije bomo med glasovale podelili lepe praktične nagrade.

Spletni kamping portal Avtokampi.si že 6. leto v okviru akcije Naj kamp Adria 2016 izbira najboljše slovenske in hrvaške kampe. V letošnji akciji sodeluje več kot 50 kampov iz Slovenije in 150 kampov iz Hrvaške.Naj kamp Adria 2016 - izbor najboljšega kampa v Sloveniji in na Hrvaškem - avtokampi.si

V letošnjem izboru smo dodali nekaj povsem novih kampov in glamping naselij. Slovenske kampe smo razvrstili v dve kategoriji: manjši in večji, hrvaške kampe pa glede na regijo in velikost na šest kategorij:  Istra manjši in večji kampi, Kvarner manjši in večji kampi ter Dalmacija manjši in večji kampi. Dodatni dve kategoriji sta glamping in  nudistični kampi.

Izbor najboljših kampov Naj kamp Adria 2016 bo potekal do 3. oktobra in do takrat lahko oddate glasove za vaše najboljše kampe. Letos bo izbor potekal tako, da bomo ob koncu glasovanja na podlagi števila glasov v vsaki kategoriji dobili 5 finalistov. Dodatne točke in končne zmagovalce bodo prinesle ocene kampov, ki jih boste letos oddali na naši spletni strani.  

Glavni pokrovitelj izbora Naj kamp Adria 2016 je podjetje Adria Dom, ki je vodilno podjetje v regiji za mobilne hišice in glamping šotore. Akcijo podpira tudi Merkur. V njihovih trgovinah imajo bogato ponudbo kamping opreme.  Med glasovalce bomo ob koncu akcije podelili tudi lepe praktične nagrade:

1. Tedenski najem mobilne hišice v kampu na Hrvaškem – podarja Adria Dom

2. 4 x kamping oprema (ležalnik, miza, spalna podloga, hladilna torba) - podarja trgovina Merkur

3. 2 x brezplačno kampiranje 3 noči za 2 osebi  - kamp v Sloveniji in na Hrvaškem

 GLASUJTE ZA NAJ KAMP ADRIA 2016 V SLOVENIJI IN NA HRVAŠKEM

NA SPODNJEM OBRAZCU IZ VSAKE KATEGORIJE IZBERITE VAŠ NAJBOLJŠI KAMP.  GLASUJETE LAHKO VEČKRAT!