Na Bledu se odpira glamping Ribno

Datum objave
Kategorija
Statistika

V bližini Bleda je odprt nov glamping Ribno, kjer omogočajo spanje v lesenih hišic postavljenih pod krošnje smrek. Glamping Ribno je po kampu Bled in Garden Village že tretji glamping v okolici Bleda. Nastalo v neposredni bližini hotela Ribno.

Danes se v bližini Bleda odpira glamping Ribno, kjer omogočajo spanje v lesenih hišicah postavljenih pod krošnje smrek. Glamping Ribno je po kampu Bled in Garden Village že tretji glamping v okolici Bleda. Leži v neposredni bližini hotela Riglamping Ribno Bled - avtokampi.sibno in je od samega Blejskega jezera oddaljeno 3 km.
 
Šest lesenih hišic, v katerih lahko prespijo štiri osebe, so poimenovali po slovenskih rožah: Šmarnica, Nagelj, Planika, Encijan, Zvončica in Lepi čeveljc. Vse hiške so izolirane in ogrevane, tako da jih bo mogoče uporabljati čez celo leto.

Glamping hišice v Ribnem so opremljene z dvojnim pogradom, foteljem, televizijo in brezplačnim internetom, na terasi pa sedežna garnitura in lesena kad z vročo vodo. Urejen je tudi skupni pokrit prostor z ognjiščem, ki je namenjen druženju.

Vsaka hišica ima v bližnjem objektu urejeno svojo privatno kopalnico, urejena ja savna in zunanji masažni salon. Gostje glamping naselja Ribno se lahko odločijo za prehrano v hotelski restavraciji ali pa za zajtrk in večerjo v košarici, ki jo bodo dobili na teraso svoje hišice.

Lokacija glamping Ribno ponuja številne možnosti aktivnega preživljanja dopusta od pohodništva, kolesarjenja in igranja tenisa (4 teniška igrišča) do poletnih vodnih športov in zimskih športov na snegu. Bogata je tudi ponudba dodatnih izletov: rafting, zeliščne in pohodniške ture. Omogočajo najem koles. Gostom sta v posebnih terminih na voljo tudi učiteljica Hatha joge - Monika Pekošak in Maksim Osipov, svetovno znani zdravilec.

Cene nočitev v hišicah glamping Ribno se gibljejo od 90 eur na hišico v nizki sezoni, 120 eur v srednji sezoni in 160 eur v glavni sezoni, ki obsega termine od 1. julija do 19. septembra in v času novoletnih počitnic.

Več informacij o ponudbi glamping Ribno dobite tudi na spletni strani Sportine turizem - www.sportina-turizem.si