M Caravaning dnevi odprtih vrat in akcijska ponudba kamping opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika
21812 ogledov

V Šenčurju pri Kranju je odlična trgovina s kamp opremo M Caravaning, kjer bodo od četrtka od sobote (30.3. – 1.4.) imeli dneve odprtih vrat. Pripravili bodo razstavo šotorov in akcijske ponudbe kamping opreme. Pod novico objavljamo tudi prve fotografije predstavljenih šotorov in prikolic.

M Caravaning oz. nekateri bolje poznajo pod imenom Mixi Caravaning bodo letos ponovno pripravili razstavo šotorov, ki bodo na ogled v dneh odprtih vrat.

Postavljeni bodo raznoliki šotori, tako da si boste lahko ogledali njihovo postavitev, velikost in tudi materiale iz katerih so šotori narejeni. Ponudbo šotorov si lahko ogledate tudi na spletni strani > www.mixi-caravaning.si

Vse tri dni bodo odprti med 9 - 18. uro.

Seznam razstavljenih šotorov, paviljonov in predprostorov:

> Outwell Lawndale 6

> Outwell Starhill 5

>Outwell Hayward Lake 5ATC

> Outwell Summer Lounge M

> Robens Boulder 2

> Robens Kolndike S

> Dometic Rally Air 330

V M Caravaningu so tudi zastopniki za počitniške prikolice Fendt, tako da bosta na voljo za ogled dve počitniški prikolici in tudi strešni šotori Autohome.

V času dnevov odprtih vrat bo na ogled tudi veliko novosti in dodatne kamping opreme za avtodome in počitniške prikolice npr tende, moverji, predprostori ...

Pripravili so tudi posebne akcijske pakete kamping stolov in miz, paviljonovo, kemičnih stranišč in kemikalij, pripravili pa bodo tudi dodatne popuste npr.:

> 30% na ves CMP program

> 20% na gospodinjske izdelke in dodatke

> 15% kamping pohištvo Brunner in Outwell

Več o ponudbi kamping trgovina M Caravaning > www.mixi-caravaning.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
21812 ogledov