Krompirjeve počitnice v Termah 3000 in Termah Ptuj

Datum objave
Kategorija
Statistika

Termalna kampa v Termah 3000 in Termah Ptuj sta odprta čez celo leto in pripravili so ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic v času krompirjevih počitnic. Izkoristite akcije na Avtokampi kartico in družinske pakete, v Termah Ptuj pa nudijo tudi All inclusive paket s kopanjem in polpenzionom.

Kamp Terme 3000

Terme 3000 v Moravskih Toplicah sodijo med največje terme v Sloveniji. Kamp je urejen v neposredni bližini bazenov, kjer je v sklopu notranjih bazenov odprt tudi tobogan in otroška vodna igrala. Odločite se lahko tudi za uživanje v wellness centru s savnami in masažami (doplačilo).

Gostom so na voljo urejene parcele z elektriko, ogrevane sanitarije, če pa mislite, da je za kampiranje že prehladno, pa lahko najamete tradicionalne hišice v Prekmurski vasi Ajda. Gre za apartmaje za 4 +1 osebi in depandanse za 3 + 1 osebo, ki ob spalnem delu vključujejo tudi dnevni prostor, kopalnico in teraso, v apartmajih je pa tudi kuhinja.

V sklopu term so urejena športna igrišča (košarka, nogomet, odbojka), otroško igrišče in tudi golf igrišče Livada.

Lokacija kampa Terme 3000 nudi kolesarske izlete npr. do Murske Sobote in ogled paviljona Expano - vrata v Pomurje. Z avtom pa lahko obiščete za družine zanimiv doživljajski center Vulkanija, Tropski vrt v Dobrovniku, Bukovniško jezero in razgledni stolp Vinarium nad Lendavo.

Kamp Terme Ptuj

Nekoliko manjše Terme Ptuj imajo tudi kamp, ki leži v bližini notranjih termalnih bazenov. Ob kamping parcelah imajo tudi modernem mobilne hišice za 5 oseb, ki so zelo primerne za krompirjeve počitnice, saj so hišice tudi ogrevanje in so opremljene z lastno kuhinjo in kopalnico.

Gostom so na voljo notranji bazeni Termalnega Parka, kjer so tudi savne (finske in aroma savne) in vse to je že v ceni kampiranja. Večji wellness center Primus, ki je urejen v rimskem slogu v hotelu Grand Hotelu Primus, pa nudi odlične masaže, savne in romantične kopel – za goste kampa ob doplačilu.

Lokacija kampa je zanimiva za družinsko kolesarjenje po urejeni Dravski kolesarski poti, zapeljete se lahko tudi do starega dela Ptuja, kjer se potem peš odpravite na grad in ogled muzeja. Lahko pa se z avtom odpeljete tudi na izlet do Maribora in se sprehodite po starem delu mesta.

Akcijska ponudba kampiranja za krompirjeve počitnice

Družinski kamping paket 27.10. do 5.11.

V obeh termah velja, da v primeru kampiranja s kopalno karto 2 odraslih oseb v počitniškem terminu 1 otrok do 12 let biva brezplačno. Otroci do 6 let bivajo brezplačno, preostali otroci 6 -15 let pa imajo 30% popust. Parcela je v ceni, doplača pa se elektrika 6 € na noč, prav tako tudi turistična taksa.​

> Terme 3000 - akcijska cena kampiranja za 2 odrasli osebi in 1 otroka s kopanjem je 46 € (min. 2 nočitvi)

> Terme Ptuj - akcijska cena kampiranja za 2 odrasli osebi in 1 otroka s kopanjem je 38 € (min. 2 nočitvi).

Imetniki Avtokampi kamping kartice imajo 10% dodatnega popusta na kamp nočitev s kopalno karto!

All inclusive kampiranje s polpenzionom in kopalno karto

Gostje kampa v Termah Ptuj uživajo v paketni ponudbi, ki vključuje parcelo z elektriko, samopostrežni zajtrk in večerjo ter kopanje v notranjih bazenih v bližini kampa. V sklopu paketne All inlcusive paketa otroci do 6 let bivajo brezplačno, od 6 - 15 let pa imajo 30% popusta.

> Terme Ptuj - akcijska cena All inclusive paketa je 35 € na osebo na noč (min. 2 nočitvi) oz. 39 € v terminu božično - novoletnih praznikov.

Najem mobilne hišice v Termah Ptuj

Izkoristite ugodno ponudbo najema mobilne hišice za 5 oseb z vključenimi kopalnimi kartami (2 x dnevno vstop na bazene in savne), posteljno, brisačami in zaključnim čiščenjem.

> cena najema mobilne hišice za krompirjeve počitnice je 120 € na noč.

Več o kampiranju v termalnih kampih Sava Hoteli & Resorts >>