Kampa San Polo in Colone bosta odprta do 4. novembra!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiščite romantično mestece Bale, ki leži malo južneje od Rovinja in spoznajte kampa San Polo in Colone, ki bosta letos odprta kar do 4.11.

Iz kampa San Polo in kampa Colone iz Bal pri Rovinju so nas obvestili, da bodo letos za mesec dni podaljšali kamping sezono. Oba kamp bost tako odprta kar do 4. novembra 2012 in do takrat lahko kampirate na njihovih urejenih kamping parcelah ali pa si najamete mobilno hišico.

Bale - romantično istrsko mestece
kamp Bale San polo Colone hokej Pula Arena
Bale ležijo na griču Mon Perin, nekaj km južneje od Rovinja. Tukaj so že Rimljani postavili svojo utrdbo, ki je pod oglejskimi vladarji postala pravo mestece z obzidjem.
 
Danes si lahko v Balah ogledate lepo mestno hišo z ložo, palačo in grad družine Bembo, kar tri cerkve in v eni od njih so našli tudi sarkofag iz 8. stoletja ter številne lokale, restavracije in galerije. Ste vedeli, da so iz morja v bližini Bala potegnili ostanke dinozavra, ki naj bi na tu  živel pred več kot 100 milijoni let in da v okolici Bal živi 390 različnimi vrst metuljev?

Kampa San Polo in Colone - kampiranje ob prekrasni obali
Samo nekaj kilometrov od kraja sta ob morju urejena dva kampa San Polo in Colone, ki imata skupno recepcijo in sta poznana predvsem po odlični senci ter dolgi in raznoliki plaži. V vsakem kampu imajo okoli 400 prostorov namenjenih kampiranju, od katerih je več kot polovica urejenih v parcelah in opremljenih z elektriko in vodo. Letos so dodatno številne kamping prostore opremili z elektriko, tako da imajo tudi šotoristi sedaj nekaj več udobja.
kamp Bale San polo Colone hokej Pula Arena
Tako v kampu San Polo kot tudi v kampu Colone imajo možnost najema različnih tipov mobilnih hišic. Hišice so postavljene ob robu kampa, tako da ne motijo ostalih kampistov.

V San Polu imajo 30 hišic, od tega 2 hišici tipa de luxe, ki sta opremljeni z dvema spalnicama z zakonsko posteljo, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in zunanjo teraso. 18 klasičnih mobilnih hišic se lahko pohvali z eno spalnico in eno otroško sobo - zadostuje za udobno bivanje petih oseb. Imajo tudi 10 mini mobilnih hišic za 2 + 1 osebo, ki ima poleg dnevnega prostora še kopalnico in teraso. V kampu Colone imajo skupno 26 mobilnih hišic -  22 klasičnih za 5 oseb in 4 mini hišice za 3 osebe.

Bale so iz osrednje Slovenije oddaljene le 2 uri vožnje, zato sta kampa San Polo in kamp Bale San polo Colone hokej Pula ArenaColone zelo primerna za pavšalne goste. Ker sta kampa nekoliko oddaljena od večjih mestnih središč boste tu uživali v miru in obkroženi s prekrasno naravo. V bližini je tudi veliko urejenih kolesarskih poti primernih tako za cestne kolesarje kot tudi za ljubitelje makadamskih poti. Imajo tudi igrišča za odbojko na mivki, namizni tenis in balinanje, možnost najema čolnov, organizirajo pa tudi jutranjo gimnastiko. Za otroke imajo urejena otroška igrišča in organizirano animacijo.

V obeh kampih delujeta manjša trgovina in restavracija, v San Polu pa imajo še lokal ob plaži. Letošnja novost je tudi možnost internetne rezervacije parcel in pa spletna kamera preko katere si lahko v vsakem trenutku ogledate trenutno vreme v Balah.

Več informacij o ponudbi kampov San Polo in Colone v Balah dobite na njihovi spletni strani www.camping-monperin.hr oz. na telefonski številki rezervacijskega centra +385 (0) 52 824 338.