Kamp Ulika v Rovinju pripravlja veliko novosti

Datum objave
Kategorija
Statistika

V edem najboljših hrvaških mini kampov Ulika Rovinj pripravljajo veliko novosti. Novo urejene parcele, ltakovane poti, nove sanitarije...

V mini kampu Ulika Rovinj, ki je od centra mesta oddaljen le 3km in leži v neposredni bližini večjega kampa Polari, so pred novo kamping sezono postorili ogromno dela.
novosti kamp Ulika Rovinj - avtokampi.si
V kampu Ulika je prostora za cca 120 oseb, zaradi urejenosti pa kamp sodi v skupino hrvaških mini OK kampov. Kamp je s strani slovenskih kampistov prejel tudi nagrado kot najboljši manjši kamp v Istri za leto 2014. V kampu vsako leto poskrbijo za številne novosti. Tako so pred leti v ponudbo dodali možnost najema dveh mobilnih hišic in ene počitniške prikolice, prenovili recepcijo, lani pa so zgradili zunanji bazen.

V kampu Ulika stalno dopolnjujejo ponudbo v njihovi odlični konobi Barba Danilo, kjer bodo poskrbeli za izvrstno kombinacijo tradicionalno istrskih jedi z modernimi in jim dodali najboljša lokalna vina.

Novosti v kampu Ulika Rovinj pred sezono 2015

Kampistom je v kampu na voljo 25 lepo urejenih kamping parcel, ki so jih tekom letošnje zime še dodatno uredili. Vse parcele so izravnali in nasuli s peskom. V kampu so tlakovali glavno pot skozi kamp, postavili novo oskrbovalno postajo za avtodome, glavna novost pa je popolnoma prenovljen sanitarni objekt. Objavljamo nekaj fotografij zaključnih del v kampu, kjer so vidne vse najpomembnejše novosti. Na spletni strani kampa Ulika Rovinj si lahko ogledate tudi fotografije lanskih novosti.

V kampu Ulika namreč resno računajo tudi ponudbo zimskega kampiranja. Letos je bil zaradi del kamp tekom zime zaprt, vendar že konec letošnjega leta računajo, da bo kamp Ulika odprt tudi v zimskih mesecih in temu so prilagodili tudi prenovo sanitarij. Sanitarije in tuši so sedaj moderno urejeni, poskrbeli so za lep izgled in tudi za ogrevanje prostorov, kar bo omogočilo kampiranje tudi v hladnejših mesecih.

V kampu Ulika Rovinj planirajo odpreti novo kamping sezono v začetku marca. Cene kampiranja si lahko ogledate na naši spletni strani, prav tako cene najema mobilnih hišic in prikolice. Celotno ponudbo kampa in vseh dodatnih možnosti ogledov in izletov pa vam nudijo na spletni strani kampa www.ulika-rovinj.com