Družinski kamping vikend v kampu Šobec – 1. do 3. september

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Šobec bo tudi letos prvi septembrski vikend namenjen tradicionalnemu družinskemu kampiranju. Od petka do nedelje bo veliko dogajanja z večerno peko koruze in kruhkov, živo glasbo, v soboto bo test Elanovih SUP desk in kajakov, svojo opremo pridejo pokazat tudi gorski reševalci in gasilci, v nedeljo pa še družinski izlet do gradu Kamen.

Letos se šola pričenja na petek, 1. septembra, ko bodo otroci dobili vse potrebne šolske informacije, potem pa bo čas za še en družinski kamping vikend v prekrasnem kampu Šobec v Lescah. Imetniki Avtokampi kartice boste na redne cene kampiranja prejeli 15% popust!

Pripravili so pester program Družinskega kamping vikenda, ki se prične že v petek popoldan z nastopom žonglerske skupine Čupakabra, zvečer pa bodo v bližini jezera zakurili ogenj, tako da si boste lahko spekli hrenovke, koruzo, penice, v bližjem lokalu pa bo tudi koncert.

Sobotno dopoldne bo športno obarvano, omogočeno bo testiranje SUP desk in kajakov proizvajalca Elan, mini golf, odbojka, košarka, ob 10. uri pridejo gorski reševalci, ki bodo postavili improvizirano reševalno žičnico, 15. uri pa bodo prišli še lokalni gasilci iz Lesc pokazat svojo opremo. Večer se bo zaključil ob ognju in prijetni glasbi.

V nedeljo bo dopoldan organiziran izlet v bližnje Begunje, kjer si boste ogledali grad Kamen. Celoten program objavljamo pod novico.

Vsi udeleženci družinskega vikenda boste prejeli tudi Kartico Julijske Alpe: Radovljica, ki omogoča številne brezplačne oglede in ugodnosti npr. Mestni muzej Radovljica, Muzej Avsenik v Begunjah, družinska dogodivščina S čebelico po Radovljici, Poletno sankališče Straža Bled nudi 2+1 gratis vožnja, 10% popust na vstopnino za Blejski grad ...

Cene kampiranja in prijave​

Cene kampiranja v začetku septembra so nižje kot v glavni sezoni, dodatno pa še nudijo popust na Avtokampi kartico. V nedeljo velja brezplačna pozna odjava iz kampa:

- cena osebe 17,70 €

- otroci do 6,99 brezplačno, od 7 - 13,99 let doplačajo 12,50 €

- parcele z vključeno elektriko od 10 do 18 € (odvisno od lokacije parcele)

- turistična taksa 2 €, prijava 1,50 € na osebo.

Imetniki Avtokampi kartice boste na ceno osebe in parcele prejeli 15% popust. Kartica je brezplačna, zato si jo enostavno naročite na naši spletni strani.

Zaradi lažje organizacije družinskega kampiranja, prosijo za predhodno prijavo po mailu na fun@sobec.si s pripisom Prijava na družinski vikend na Šobcu - priimek družine.

Program družinskega kampiranja v kampu Šobec

PETEK, 01.09.2023

Od 12h / Prihod v kamp Šobec
17:30 / Obisk žonglerske skupine Čupakabra
19:00 – 22:00 / Glasbeni večer s peko ob ognju

SOBOTA, 02.09.2023

9:30 / Joga ob jezer
10:00 / gorski reševalci pridejo predstavit svoje elo
Od 10:30 / Testiranje napihljivih SUP desk in kajakov Elan, odbojka, mini golf, vodna igrala, koriščenje ugodnosti s kartico Julijske Alpe
13:00 / nagradno žrebanje Elan
15:00 – 17:00 / Obisk gasilcev
19:00 – 22:00 / Glasbeni večer s peko ob ognju

NEDELJA, 03.09.2023
10:00 / izlet Begunje, grad Kamen (obvezna prijava - predviden čas ogleda je 3 ure, zbor pri recepciji kampa oz. v Begunjah ob 10:15)