Kamp Slatina na Cresu – raj za mirno družinsko kampiranje s psom

Datum objave
Kategorija
Statistika
1639 ogledov

Kamp Slatina leži v bližini kraja Martinščica na zahodni strani otoka Cres. Znan je po dveh lepih prodnatih plažah ter odlični ponudbi kampiranja s psom, saj v kampu organizirajo poseben program sobivanja kampistov. V zadnjih letih so uredili nove kamping parcele ter postavili moderne mobilne hišice.

Kampiranje s psom

Kamp Slatina sodi med najboljše kampe na Kvarnerju, gostje pa izpostavljajo predvsem izredno čistočo sanitarij in urejenost kampa.

Že več kot 15 let v kampu izvajajo poseben program kampiranja s psom – Camping Cum Cane, ki omogoča boljše sobivanje lastnikov psov in vseh ostalih gostov. Psi so dobrodošli, za njih so uredili in označili pasjo plažo, tuše, stojala z vrečkami, opozorilne znake, da morajo biti psi v kampu na vrvicah in da je potrebno odstranjevati pasje iztrebke ter poligon za trening. Letos so postavili tudi avtomat s pasjimi priboljški.

V poletnih mesecih je v kampu prisoten tudi »pasji trener«, tako da lahko dobite kakšen nasvet ali pa se udeležite brezplačnega pasjega treninga. Pravil se vsi držijo, tako da ni nobene težave glede kužkov na kampiranju. V kampu je tudi salon za nego psov, v primeru zdravstvenih težav pa omogočajo prihod veterinarja.

Senčne parcele in vedno čiste sanitarije

Kamp Slatina ima skorajda 400 v terasah urejenih parcel za kampiranje. V zadnjih letih so na voljo nove Superior in Premium parcele, ki so zelo senčne (borovci in hrasti), ob elektriki in vodi pa imajo nekatere parcele še odtok in priklop na satelitsko televizijo, kar je odlično za goste z avtodomi in prikolicami.​

Gornji del kampa je nekoliko bolj sončen in urejen kot neparceliran del z možnostjo priklopa na elektriko (priporočamo daljši električni podaljšek).

V kampu Slatina je kar 6 sanitarnih objektov in vsi po vrsti so moderno urejeni, predvsem pa zelo čisti in funkcionalni z družinskimi kopalnicami, sanitarijami prilagojenimi otrokom ter invalidnim osebam.

Počitnice v mobilni hišici

V kampu Slatina so v zadnjih dveh letih postavili 35 lastnih mobilnih hišic, so pa še vedno na voljo tudi mobilne hišice avstrijska agencije Gebetsroither.

Ker so v kampu psi dobrodošli, so seveda dovoljeni tudi v mobilnih hišic.

Akcijska ponudba do 25 % popusta​

Izkoristite ugodnost, ki velja na zgodnje rezervacije mobilnih hišic v kampu Slatina:

> 25% popust za bivanje min 5 noči v terminu 15.5. do 26.5. & 10.9. do 1.10.

> 20% popust za bivanje min 7 noči v terminu 26.5. do 10.9.

> 25% popust za bivanje min 14 noči v terminu 26.5. do 10.9.

Mobilne hišice Next v prvi vrsti ob morju

Letos so v prvi vrsti ob prodnati plaži Slatina postavili nove mobilne hišice za 4 + 1 osebo (34 m2), ki navdušijo s prostornimi terasami in moderno notranjo opremo.

Vse hišice imajo dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima posteljama), dve kopalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevni prostor s sat. TV, in klimo.

Mobilne hišice Freedhome

​Na skrajno desni strani kampa, so tik nad zalivom Slatina na voljo lani postavljene mobilne hišice Freedhome. Gre za zelo prostorne mobilne hišice za 5+1 osebo, ki imajo skupno površino 40 m2. Lokacija hišic je tik nas prodnatim zalivom Slatina in ker so

postavljene v terasah, je z vseh lep pogled na morje.

Mobilne hišice imajo dve spalnici, dve kopalnici, popolnoma opremljen dnevni prostor ter veliko teraso. Vse hišice so klimatizirane, gostom je na voljo wifi in satelitska televizija.

Dva prodnata zaliva, športna igrišča, animacija

Kamp Slatina ima dva prodnata zaliva, kjer najraje uživajo družine, v osrednjem delu pa je plaža skalnata. Ob robu kampa je tudi urejena FKK plaža, na skrajno levi strani pa tudi pomoli s privezi za čolne. Lokacija kampa je namreč odlično izhodišče za  enodnevne izlete s čolnom npr. plaža Lubenice, Osor, mesto Cres, vzhodna obala Istre.

V poletnih mesecih za otroke pripravijo raznoliko animacijo, nekaj je otroških igral, od športnih objektov pa igrišča za odbojko, košarko, mini golf in namizni tenis. V kampu deluje tudi potapljaški center.

V kampu je tudi trgovina, restavracija in lokal ob morju.

Vabljeni na kampiranje v kamp Slatina na otok Cres >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
1639 ogledov