Kamp Pila v Punatu tudi v sezoni 2023 brez prenove

Datum objave
Kategorija
Statistika
8686 ogledov

V Punatu imamo kamp Pila za katerega je že kar nekaj let predvidena prenova, ki pa se po zadnjih informacijah zopet prestavlja na naslednja leta.

Kamp Pila je urejen ob robu Punata, kjer v senci borovcev omogočajo kampiranje ob morju.

Prva prenova je bila predvidena že za sezono 2017, vendar se je potem vsako leto prestavila na naslednjo sezono. Potem je prišla covid kriza in letos je bilo predvideno, da bo kamp Pila odprt samo do 1. septembra, saj naj bi potem takoj pričeli z deli.

Sredi avgusta je prišla do nas informacija, da se podaljšuje odprtje kampa do konca septembra, tako da smo lahko že slutili, da se bo prenova zopet prestavila.

V novembru smo dobili potrditev, da prenove pred kamping sezono 2023 ne bo, tako da bo ponudba kampa Pila ostala enaka kot doslej.

Po prenovi naj bi se kamp imenoval Falkensteiner Premium Camping Pila, po prvotnem planu je predvidena ureditev 250 kamping parcel in postavitev 100 mobilnih hišic ter 80 glamping šotorov. V sklopu predvidene prenove je planirana tudi izgradnja večjega bazenskega kompleksa s tobogani, novih sanitarij, modernih otroških igral, wellnessa s savnami in jacuzziji, restavracije ...

Kampiranje v Punatu v sezoni 2023

Cenika kampiranja in pavšalov zaenkrat še nismo dobili, lahko pa v skladu s situacijo pričakujemo nekje okoli 10 % povišanje cen. lani je bila cena kampiranja dveh oseb v glavni sezoni od 37 do 44,50 € na noč (odvisno od lokacije parcele). Cene pavšalov so v lanski sezoni bile od 2.500 do 2.900 €.

Upamo, da tudi za sezono 2023 dobimo ugodnejšo ceno kampiranja z Avtokampi kartico – lani je bila cena za 2 osebi in parcelo v terminih od konca aprila do konca junija in potem v septembru 18 €, tako da pričakujemo akcijsko ceno 19 ali 20 €.

Ko dobimo nove cenike in popuste, jih bomo objavili pri opisu kampa Pila - Punat >

Datum objave
Kategorija
Statistika
8686 ogledov