Kamp Menina vabi na kamping družinski adrenalinski izziv

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Menina tudi letošnjo zimo niso mirovali in so pripravili številne novosti. Ob pričetku počitnice pa vabijo na kampiranje in družinski adrenalinski izziv, ki bo potekal od 30. junija do 2. julija

Kamp Menina v Zgornji Savinjski dolini je tista lokacija, kjer otroci ne bodo mogli reči, da jim je dolgčas, saj se v kampu veliko dogaja, na voljo je super urejeno otroško igrišče športni park, adrenalinski park, zipline, plezališče, po kampu se lahko vozite z nožnimi gokart vozili, po jezeru pa s SUP deskami.

Nudijo tudi kolesarske izlete, rafting in vožnje s kajaki po Savinji ter vodene ture po okoliških znamenitostih.

Celoten kamp je urejen v parcelah, ki imajo dobro senco, na voljo pa so tudi hiške (lesene, mobilne) in tudi glamping hišice, ki imajo potem zraven še privaten jacuzzi in savno.

Novosti v kampu Menina

Zaradi velikega povpraševanja so v ponudbo dodali še nekaj novih eko hišic za 4 – 6 oseb, ki so opremljene z dvema ali tremi spalnicami. Omogočajo udobno bivanje znotraj kampa čez celo leto, saj so hišice tudi ogrevane, imajo pa sovjo kopalnico in kuhinjo.

Celoten kamp so parcelirali in ga razdelili na manjše enote, ki so jih poimenovali po bližnjih hribih in gorah npr. Brana, Čreta, Golte … tako so že pripravljeni na sezono 2024, ko bo omogočena spletna rezervacija parcel.

Uredili so novo zunanji fitnes in pralnico perila z modernimi pralnimi in sušilnimi stroji, pri restavraciji pa so naredili nov mostiček čez manjše jezero.

Gostinsko ponudbo lokalnih jedi, pic in velikih palačink so nadgradili s prikolico Lupo, kjer bodo pripravljali vrhunske sendviče in krompir.

Družinski adrenalinski izziv v kampu Menina

Letošnji izziv bo potekal od petka, 30. junija, do sobote, 2 julija, ko bodo v kampu potekale zanimive igrice za vse družinske člane, zvečer pa druženje ob tabornem ognju in živi glasbi.

Igrice bodo primerne za vse, tudi za otroke od 4. leta naprej, bo pa veliko smeha, zabave na in v vodi, adrenalinskih dogodivščin, poskrbeli pa bodo, da udeleženci ne bodo lačni.

Program dogajanja od 30.6. - 2.7.​

Petek – od 18. ure naprej športne igre z žogo, večerja in zabava s Petrom Lovšinom

Sobota – od 10. ure naprej družinski oviratlon, aktivnosti v Funparku Menina (popust 25%), ob 19. uri pa še nočni pohod in peka penic ob tabornem ognju

Nedelja – ob 9. uri joga in funkcionalna vadba, sledijo vodne igre na jezeru, kosilo in razglasitev zmagovalcev + nagradni sladoled

Cena bivanja in vseh aktivnosti:

- Družinsko kampiranje na parceli z elektriko 290 € na družino (2+1 ali 2+2), dodatna nočitev na parceli 50 €

- Najem hiške za družino 350 €, dodatna nočitev v hiški 85 €

Prijave in rezervacije sprejemajo na info@campingmenina.com. Ob rezervaciji sporočite za katero vrsto nastanitve ste se odločili.

Več o kampu Menina > campingmenina.com