Kamp Marina pri Labinu - zanimiv družinski in potapljaški kamp

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Marina leži na polotoku in je tako kar s treh strani obdan z morjem. Tako boste imeli vseskozi lep pogled na kvarnerski zaliv, saj je ob jasnem vremenu vidi vse od Reke na severu ter do Lošinja na jugu.

Pogosto za dopust iščemo kampe, ki so nekoliko odmaknjeni od glavnih cest in vsakodnevnega vrveža ter tako omogočajo mirne počitnice. Kamp Marina pri Labinu sigurno sodi v to kategorijo kampov, saj leži na kamp Marina Labinvzhodni istrski obali. Če bomo rekli, da je od turistično znanega Rabca oddaljen dobrih 15 km, iz kampa pa je čudovit pogled na otok Cres in Lošinj, potem boste lahko lažje locirali kamp Marina.

Pogled od Reke do Lošinja
Kamp Marina leži na polotoku in je tako kar s treh strani obdan z morjem. Tako boste imeli vseskozi lep pogled na kvarnerski zaliv, saj je ob jasnem vremenu vidi vse od Reke na severu ter do Lošinja na jugu. Plaža v kampu je zelo raznolika - osrednja plaža in nekaj manjših zalivčkov je prodnatih in tako primernih tudi za otroke, če pa si boste zaželeli še več samote, pa boste izbrali skalnati del plaže.

V kampu Marina so v zadnjih letih prenovili praktično vse od novih kamping parcel, ki so opremljene z elektriko in vodo, do možnosti najema mobilnih hišic, prenovljenih sanitarij in recepcije. Za otroke imajo urejeno otroškokamp Marina Labin igrišče in tudi prostor, kjer tekom glavne sezone organizirajo animacijo.

V kampu deluje tudi vrhunski potapljaški center, kjer lahko opravite tudi prvi spoznavni potop ali pa se kot potapljač odpravite z njimi na potop, saj je v okolici kar nekaj zanimivih podvodnih točk.

Najem mobilnih hišic
Ob robu kampa so postavili nekaj mobilnih hišic, ki omogočajo udobno družinsko kampiranje. Vse hišice imajo spalnico in otroško soboto, v dnevnem prostoru s kuhinjo pa je možno iz sedežne garniture urediti dodatna ležišča. Hišice so klimatizirane in opremljene s satelitsko televizijo.

Na spletni strani www.camping-adriatic.com si lahko ogledate ponudbo kampa Marina in ob tem tudi rezervirajte kamping parcelo ali mobilno hišico. Lahko pa tudi pokličete v rezervacijski center Valamar na tel. št. +385 (0) 52 465 010, kjer vam bodo pomagali poiskati najboljšo možnost za letošnje kampiranje.