Kamp Lanterna Premium podaljšuje akcijo na Avtokampi kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamarjev kamp Lanterna Premium v Taru pri Poreču sodi med največje kampe na Hrvaškem z bogato dodatno ponudbo animacije in športa. Pripravili so počitniško akcijo kampiranja z Avtokampi kartico, ki velja tudi v prvih dneh julija.

Kamp Lanterna Premium je od osrednje Slovenije oddaljen slabi dve uri vožnje, istrsko hitro cesto pa zapustite kar na izvozu Novigrad, saj je to najhitrejši dostop do tega kampa. Tako je zanimiv tudi za vikend pobeg na morje.

V Lanterni se stalno nekaj dogaja, veliko igral je za otroke, vsak dan poteka otroška animacija, na voljo so igralnice, vodni park v morju in odličen športni park (nogomet, košarka, odbojka, tenis, namizni tenis, mini golf, skate park).

Vsako leto pripravijo tudi kakšno novo in letos so popolnoma prenovili sanitarni objekt št. 9 na desni strani kampa (v bližini športnega centra), ki vključuje tudi številna igrala in zanimiv lesen vlakec.

Plaža v kampu Lanterna je zelo raznolika. Osrednji zaliv ima mivko, potem pa je še nekaj lepih prodnatih zalivov, preostali del pa je kamnit.

Imajo dva večja bazenska kompleksa in v gornjem je nekaj ogrevanih bazenov, imajo pa tudi tobogane in druga vodna igrala.

Ob morju poteka sprehajalno / kolesarska pot, ki je primerna tudi za otroke. Ker je kamp res velik, je dobro imeti kolesa ali pa vsaj skiroje.

Kamping parcele so urejene vzdolž obale in na voljo so sončne in senčne pod borovci in hrasti. Vse parcele imajo elektriko in vodo in cenovno so najbolj dostopne parcele Comfort, ki jih najdete v osrednjem delu kampa (rumeno obarvane). na teh parcelah tudi veljajo posebne akcije na Avtokami kartico.

Na več delih po kampu so postavljene tudi mobilne hišice. Pri družinah so najbolj priljubljene mobilne hišice Maro Premium Village, saj gre za naselje, ki vključuje številna otroška igrala in tudi bazen samo za to naselje. Za pare so lani odprli naselje hišic Punto Blu Premium Village, za goste, ki pridejo na dopust s kužkom, pa imajo tudi hišice Happy Dog Premium Village, ki imajo ograjeno dvorišče.

Odločite se lahko tudi za počitnice v družinskih glamping šotorih, ki so opremljeni tudi s kuhinjo in kopalnico.

Akcija na Avtokampi kartico

Kamp Lanterna Premium v času izven glavne sezone nudi posebno ceno na Avtokampi kartico na paket kampiranja za 2 osebi, psa in parcel Comfort z vključeno elektriko. Doplača pa se turistična taksa in prijava. Po novem po nekoliko višji ceni omogočajo enak paket tudi konec junija in v začetku julija

> 21 € v terminih 6.4. – 6.6. & 6.9. – 1.10. 2023

> 36 € v terminu 19.6. – 3.7. 2023 (zadnja akcijska nočitev je iz 2. na 3. julij)

Dodatne osebe samo doplačajo po ceniku kampa.

Če pa boste kampirali na drugih tipih parcel bližje morja, pa lahko izkoristite akcijo 7,5 % popust na kampiranje (osebe + parcela) med 6.4. - 29.6. & 20.8. - 1.10. in 5 % popust med 30.6. - 19.8.

Kako do Avtokampi kamping kartice?

Registrirajte se na spletni strani oz. prijavite kot uporabnik portala.

Če ste pozabili geslo za prijavo, potem v obrazec vnesite samo mail in boste prejeli novo geslo. Kamping kartico imate potem shranjeno v profilnem zavihku Moja kartica