Kamp Jezera - novosti v kampu in kdo je osvojil podaljšan kamping vikend

Datum objave
Kategorija
Statistika
13733 ogledov

Kamp Jezera Lovišća sodi med večje kampe na otoku Murter, ki se lahko pohvali z veliko sence borovcev, prostorom za kampiranje tik ob morju, prodnato plažo in manjšo marino s privezi za čolne. Letos so pripravili kar nekaj novosti, omogočajo pa tudi cenejše kampiranje z Avtokampi kartico.

Kamp Jezera Lovišća - otok Murter - Avtokampi.si

Kamp Jezera Lovišća - Murter je lani prevzelo podjetje Hadria, ki upravlja tudi odlična kampa Straško na Pagu in Omišalj na Krku.

Lokacija kampa je v senčnem zalivu, samo 2 km od kraja Tisno, do katerega pelje urejena obmorska pot. Kamp je odlično izhodišče za izlet do lepih plaž na zahodni strani otoka npr. peščene plaže Slanica ali Podvrške, lahko pa se s čolnom odpravite na izlet do bližnjih otočkov.

V nagradni igri smo podarili podaljšan vikend za 2 osebi v tem kampu. Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca.

Ob urejenih kamping parcelah pa imajo v kampu Jezera na voljo tudi najem mobilnih hišic, apartmajev in sob. Za športne navdušence so urejena igrišča za tenis, košarko in namizni tenis, ki so letos gostom kampa kampa na voljo brezplačno, imajo tudi trgovino in restavracijo.

Novosti v kampu in možnost rezervacije parcel

Pred letošnjo sezono so bili v kampu Jezera Lovišća zelo pridni, tako da imajo kar nekaj novosti predvsem pri urejenosti parcel, marine, izboljšana pa bo tudi animacija.

Po novem so parcele razdeljene na štiri cone, na vseh je možen priklop na elektriko, na premium parelah in delu gold parcel pa je tudi voda. parcele so čez zimo dodatno poravnali in zato tudi  zgradili nekaj novih kamnitih teras.

Dodatno so prenovili tudi apartmaje za 2 osebi in apartmaje za 6 oseb, že lani so prenovili tudi apartmaje za 4 osebe.

Objavljamo tudi nov zemljevid kampa, so pa od letos možne rezervacije parcel, kar predhodno ni bilo možno. Se pa za rezervacijo plača samo akontacija, ki se potem obračuna pri končni ceni kampiranja:

> Premium parcele v 1. vrsti ob morju

> Premium parcele od 2. do 5. vrste

> Gold parcele v sredini kampa

> Standardne parcele v gornjem delu kampa.

V marini na levi strani kampa so uredili parkirišče za prikolice za čolne, postavili razsvetljavo, ob privezih pa dodali omarice za elektriko in vodo

Za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami so postavili še aparat Camperclean za enostavno praznjenje in čiščenje wc kaset. Ker je vsako leto več gostov s kužki, so dodatno uredili pasjo plažo.

Velika letošnja novost bo, da se animacija pričenja že v začetku junija, po vzoru kampa Straško pa bodo poskrbeli za še več pestrega dogajanja za otroke, nastope različnih animatorjev, ob večerih bodo pripravili kino predstave in živo glasbo na terasi restavracije.

Za sezono 2024 pa v kampu Jezera že napovedujejo prenovo vsaj enega sanitarnega objekta, v ponudbo pa bodo dodali tudi nekaj lastnih Delux mobilnih hišic.

Cene kampiranja in akcija na Avtokampi kartico

Cena kampiranja v glavni sezoni, ki letos v kampu Jezera Lovišća traja od 24.6. do 9.9., je za 2 osebi na parceli v prvi vrsti ob morju 58 € + taksa, v bližini morja je cena 53 € in na parceli v osrednjem delu 44 - 48 € . Doplačilo za otroka (4 - 12 let) je 7,30 €, doplačilo za psa pa je 8,50 €.

Lahko pa se pohvalimo, da imajo imetniki Avtokampi kartice v sezoni 2023 posebno ceno kampiranja, ki velja v terminih od 21.4. do 15.6. & 15.9. – 7.10 >  Takrat bo cena za 2 osebi, psa in parcelo Gold ali Standard z elektriko samo 21 € + taksa.

Če pa boste kampirali na Premium parcelah ob morju, boste v terminu 21.4. - 15.6. & 15.9. - 7.10. dobili 5% popust na ceno osebe v primeru bivanja min. 5 noči ali 10% popusta v primeru min. 21 nočitev.

V sezoni 15.6. - 15.9. nudijo 10% popusta na ceno osebe v primeru min. 21 nočitev.

Več o kampu Jezera Lovišća > www.camp-murter-kornati.com

Nagradna igra - prejemnik kampiranja za dve osebi

Podaljšan vikend paket 3 nočitve za 2 osebi v kampu Jezera Lovišća na parceli Premium ali Gold z vključeno elektriko v terminih do 1.7. ali po 1.9. 2023 prejme:

Klavdija Vodeb, Artiče

Čestitamo! Nagrajenka bo o prevzemu nagrade obveščena po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
13733 ogledov