Kamp Istra Premium v Funtani podaljšuje kamping sezono do krompirjevi počitnic

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Funtani leži Valamarjev kamp Istra Premium, ki glede na urejenost ter odlično dodatno ponudbo za družine sodi med najboljše kampe v Evropi. Odločili so se, da bodo podaljšali odprtje kampa vse do 6. novembra, tako da je lokacija zelo zanimiva tudi za krompirjeve počitnice.

Kamp Istra Premium sodi med najbolj moderno urejene kampe, mi pa ga priporočamo predvsem družinam, saj nudi veliko dodatne ponudbe od animacije do odlično urejenih igralnic za otroke in najstnike, ki so v sklopu velikega objekta, kjer je tudi recepcija.

Kamp ima tudi velik bazenski kompleks s tobogani in vodnimi igrali. Voda v plavalnih bazenih je ogrevana, tako da je v primeru lepega vremena možno kopanje tudi še konec oktobra. Upamo pa, da bo tudi letos vreme še dovolj lepo, da bo možno kopanje tudi v morju.

Običajno v kampu za krompirjeve počitnice pripravijo animacijo na temo noči čarovnic, ob večerih tudi mini klub in kino predstave z animiranimi filmi. Na voljo sp zunanja otroška igrišča in velik športni center z igrišči za nogomet, košarko, odbojko, namizni tenis, ki je tudi osvetljeno, tako da je igra možna tudi zvečer.

Lokacija kampa je odlična za sprehode in kolesarjenje, saj je ob morju urejena pot iz kampa vse do Poreča in na drugo stran proti Vrsarju. Pot je zelo primerna za družinsko kolesarjenje.

V kampu je poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo, saj imajo svojo konobo z istrskimi jedmi, picerijo in restavracijo.

Kampiranje v Funtani

Za krompirjeve počitnice bodo seveda odprte kamping parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo, na voljo sta tudi dva ogrevana sanitarna objekta. Običajno so ob koncu sezone odprte parcele na južni strani kampa in v osrednjem delu, kjer je tudi več sonca.

Cene kampiranja za 2 osebi na parceli v osrednjem delu kampa so od 50 do 70 €, na parcelah bliže morja od 70 do 95 €. Otroci do 12 leta v jesenskih terminih bivajo brezplačno, starejši otroci doplačajo 8,20 €.

Imetnikom Avtokampi kartice nudijo 7,5% popust na ceno osebe in parcele.

Najem mobilne hišice, na voljo tudi hiške s privatnim ogrevanim bazenom

V sklopu kampa Istra Premium imajo več različnih tipov mobilnih hišic. Omogočajo tudi najem hišic skupaj s polpenzionom v restavraciji pri recepciji.

Gre za najbolj moderne hiške, ki jih lahko dobite na Jadranu, z velikimi terasami in prostorno notranjostjo, ki vključuje dve spalnici, dve kopalnici, kuhinjo in dnevni del. Nekaj hiš imajo tudi večjih s tremi spalnicami ali manjših za 2 osebi samo z zakonsko posteljo. Vse hišice imajo ogrevanje urejeno s pomočjo klimatske naprave, dodatno na terasi še žar.

V določenih tipih mobilnih hišic so ob doplačilu dovoljeni tudi psi.

Med najboljše mobilne hiške pa sodijo tiste, ki so opremljene z jacuzzijem ali pa kar privatnim ogrevanim bazenom v sklopu terase.

Cena najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice je nekje od 75 do 120 € na noč, hišice z bazenom pa stanejo od 195 do 250 €. Gre za akcijske cene ob predhodni rezervaciji, cena vključuje tudi posteljnino in brisače, doplača se končno čiščenje.

Glamping šotori za nekoliko drugačno kampiranje

Na koncu polotoka, vzdolž obale, so postavili moderne glamping šotore za 4 do 6 oseb, ki imajo po dve ali tri spalnice, kuhinjo, kopalnico in teraso, za ogrevanje pa poskrbi klimatska naprava.

Cene najema glamping šotorov za termine konec oktobra so okoli 60 €.

Več o kampu Istra Premium - www.camping-adriatic.com