Kamp Arena Grand Kažela – božično novoletni prazniki v Medulinu in Puli

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Medulinu je letos že tretjo zimo odprt kamp Arena Grand Kažela, ki je odlična izbira za zimsko kampiranje, saj gostom nudi sončne parcele in moderne mobilne hišice. Pripravili bodo praznično animacijo, lokacija pa nudi tudi nekaj zanimivih izletov in uživanje na adventnih tržnicah v Medulinu in Puli.

Praznično dogajanje v Medulinu in Puli

Letošnje božično – novoletne praznike lahko preživite v Medulinu, kjer so uredili manjšo adventno tržnico, organizirali bodo dogodke za otroke npr. ustvarjalne delavnice, kino predstave, 31.12. bo dopoldne potekal otroški novoletni tek.

Ob vikendih bodo v Medulinu tudi koncerti. V petek, 9.12. bo nastop klape Škerac, v soboto, 10.12. bo koncert skupine Grooversi, v petek, 16.12. pa pride Alen Vitasovič. Nekaj koncertov bo tudi pred božičem in novim letom, na silvestrovo pa nastopa skupina Mejaši.

Advent Medulin - Avtokampi.si

Advent Pula pa tudi letos nudi drsališče, ki je odprto vsak dan med 9 – 22, ob petkih in sobotah pa med 9 in 23h, na božični večer in silvestrovo pa bo drsališče odprto do 15h.

Po Puli se lahko zapeljete z božičnim vlakcem, se pogrejete ob kuhanem vinu in čaju na stojnicah, kjer diši tudi po fritulah, vsak dan pa organizirate tudi različne prireditve, ob koncih tedna tudi koncerte in nastope DJ-ev.

Na silvestrovo bo v Puli pestro dogajanje že sredi dneva, ko bo že ob 12h koncert pevke Mie Dimšić, zvečer pa še koncert pevke Nine Badrić, na drugi lokaciji pa bo nastopala skupina Cubismo.

Celoten praznični program v Puli > www.adventupuli.hr

Novo leto Pula - Avtokampi.si

Praznično kampiranje v kampu Arena Grand Kažela

Kamp Arena Grand Kažela gostom nudi lepo urejene parcele ob morju, sanitarije in vso potrebno infrastrukturo za oskrbo avtodomov. Odprt sanitarni objekt je deloma ogrevan (klimatska naprava).

Gre za odličen kamp, ki je po prenovi za sezono 2023 prejel tudi prestižno nagrado ADAC Superplatz.

Omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 - 5 oseb, ki so opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico in veliko teraso. Mobilne hišice imajo urejeno ogrevanje s klimatsko napravo.

Lokacija je zanimiva predvsem za sprehode in kolesarjenje ob morju proti Lićnjanu ali Medulinu, priporočamo tudi izlet do Kamenjaka, obisk adventa v Puli in akvarija na Verudeli, kjer bodo otroci uživali v ogledu številnih vrst rib.

V kampu je za otroke urejena notranja igralnica, pripravili bodo praznično animacijo, zadnji dan v letu pa tudi praznični program

Cene zimskega kampiranja & najema mobilne hišice

V kampu Arena Grand Kažela imajo posebne cene zimskega kampiranja - za 2 osebi na parceli z elektriko stane od 24 – 28 €, na parcelah ob morju pa od 34 do 36 €. Otroci mlajši od 12 let bivajo brezplačno, ostali doplačajo 7 €. Za kampiranje daljše od 7 noči nudijo dodaten 10% popust.

Cena najema mobilnih hišic za 4 – 5 oseb (cena je odvisna od tipa hišice in točnega termina):

- adventni vikendi in božični termin od 90 do 118 €

- v novoletnem terminu so višje samo za zadnji dve nočitvi v letu, ko je cena od 135 do 185 €

Za daljši najem mobilnih hišic nudijo dodaten 30 % popust v primeru najema mobilne hišice za min. 14 dni oz. 50 % za min. 21 dni. V ceni najema mobilne hišice je tudi že zaključno čiščenje.

Več informacije in rezervacije parcel ter mobilnih hišic > www.arenacampsites.com