Iščete lep dalmatinski kamp za vaš dopust - kamp Park Soline?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iščete kamp, ki ima odlično senco, lepo plažo in je v bližini mesta? Oglejte si ponudbo kampa Park Soline iz Biograda, ki vam omogoča kampiranje in najem mobilnih hišic.

Kamp Park Soline iz Biograda je v lanskoletnem ocenjevanju Naj Kamp kamp Park Soline Biograd2012 osvojil 2. mesto v kategoriji velikih dalmatinskih kampov ( 1. mesto je osvojil kamp Straško, 3. pa kamp Šimuni ). To je dokaz, da je ta kamp zelo priljubljen pri slovenskih kampistih, ki so hkrati tudi najštevilčnejši gostje v tem kampu. Kamp Park Soline je s strani nemškega ADAC za leto 2013 prejel oceno 4 zvezdice od 5 možnih.

Pohvalijo se lahko z zelo dobro senco, lepo plažo in izredno lokacijo, saj je od središča mesta Biograd kamp oddaljen le 15-20 minut hoje po lepo urejeni obmorski cesti, ki je primerna tudi za ljubitelje rolanja in kolesarjenja. V kampu imajo v prvi tretjini kampa ob morju urejene parcele namenjene klasičnemu kampiranju, v drugi tretjini so postavljene mobilne hišice, ki omogočajo udoben dopust v bližini morja, zadnji del pa je deloma parceliran, deloma neparceliran. V kampu omogočajo tudi postavitev privatne mobilne hišice.kamp Park Soline Biograd

Sanitarije v kampu so lepo urjene, nekatere so prilagojene tudi invalidom, za avtodomarje pa imajo tudi urejen prostor za oskrbo počitniških vozil. Poleg športnih igrišč za odbojko, namizni tenis in košarko imajo v bližini tudi velik teniški center ter za najmlajše obiskovalce urejeno otroško igrišče ter organizirano animacijo. Po kampu deluje brezžični internet, ki pa žal še vedno ostaja plačljiv. Na sami plaži kampa Park Soline je urejena restavracija in tudi številni bari.

Novosti za sezono 2013 in cene + akcije 4=3 & 7=6
V kampu Park Soline bodo ljubiteljem kampiranja za letos pripravili nekaj manjših novosti.  Tako bodo v coni 4, ki še ni parcelirana, uredili električne omarice in osvetlitev, kupili 5 novih mobilnih hišic, ki bodo opremljene tudi z lesenimi terasami, porušili manjši sanitarni objekt za restavracijo kampa in na tem delu uredili parcele za postavitev 12 novih mobilnih hišic, izboljšali razsvetljavo po kampu in dokončali sistem zalivanja rastlin po kampu. Dodatno bodo uredili tudi pralnico perila, kjer bosta gostom na voljo dva nova pralna stroja.

Kar se tiče cen kampiranja v kampu Soline letos ni bilo podražitev. Tako boste za kampiranje na parceli z elektriko za 2 osebi v glavni sezoni plačali 32,40 evrov. Ob tem je potrebno omeniti, da otroci do starosti 5 let kampirajo brezplačno.

Cene najema mobilnih hišic v mesecu juliju in avgustu se gibljejo od 90 do 138 evrov, v času pred in posezone pa so cene nižje tudi za 50%.

AKCIJA - v terminih od 15.4. do 21.6. in od 1.9. do 30.9. vam v primeru 4 dnevnega najema mobilne hišice 1 dan podarijo oz. v primeru 7 dnevnega najema plačate le 6 dni.

Več informacij o kampu Park Soline in akciji najema mobilnih hišic dobite tudi na spletni strani www.campsoline.com oz. na tel. št. kampa +385 (0) 23 383 351.