Fotografije iz zasneženega kampa Sirena iz Novigrada

Datum objave
Kategorija
Statistika

V noči na petek je sneg pobelil tudi Istro in Kvarner. Objavljamo fotografije iz kampa Sirena v Novigradu, kjer se s številnimi novostmi pripravljajo na novo kamping sezono.

Letošnja zima se nikakor noče posloviti in v noči na petek je snežna odeja pobelila tudi Istro in Kvarner. Tako nam je zvesti obiskovalec naše spletne strani g. Damjan poslal zanimive fotografije iz zasneženega kampa Sirena iz Novigrada, za kar se mu zahvaljujemo.kamp Sirena Novigrad

Novosti v kampu Sirena za sezono 2013
Ob tem omenimo, da so nam iz kampa Sirena sporočili, da bo letošnjo sezono po kampu deloval brezžični internet, ki bo za goste kampa brezplačen.

Seveda pa moramo omeniti še vse ostale novosti, ki jih pripravljajo za letošnjo kamping sezono. Na novo bodo uredili 40 kamping parcel in jih opremili z elektriko, vodo in odtokom.

Lansko leto urejenemu naselju mobilnih hišic Sirena Village bodo dodali 7 hišic višje kategorije, ki bodo tvorile naselje mobilnih hišic Bella Vista. Gre za hišice površine 40 m2, ki bodo poleg dveh spalnic, dveh kopalnic in dnevnega prostora s kuhinjo imele tudi leseno teraso z ležalniki od koder bo lep pogled na morje. Vse hišice bodo klimatzirane, v naselju pa bodo dodatno uredili tudi dva manjša bazena namenjena le gostom v mobilnih hišicah.

Preverite celotno ponudbo kampa Sirena iz Novigrada na spletni strani: www.camping-novigrad.com ali pa jih pokličete direktno v rezervacijski center na telefon: + 385 (0)52 858 690, kjer vam bodo z veseljem pomagali.