Družinski naturistični kamp Valalta

Datum objave
Kategorija
Statistika

Naturistični kamp Valalta je eden najboljših kampov v Evropi in si je za svoje dolgoletno dobro delo prislužil precej nagrad. Preverite zakaj!

Nudistični kamp Valalta, Rovinj se lahko pohvali z dvema nagradama: nizozemski avtokluba ANWB je kamp ocenil kot najboljši nudistični kamp v Evropi, nemški ADAC pa že drugo leto zapovrstjo kot BestCamping 2014kamp valalta rovinj - avtokampi.si, kar kamp uvršča med 139 najboljših kampov v Evropi.

Valalta - kamp in turistično naselje ob 5 km dolgi plaži
V FKK kampu Valalta zanjo poskrbeti za vsakega gosta posebej. Gre za turistično naselje, ki leži ob Limskem kanalu. Poleg urejenih kamping parcel, lahko v Valalti najamete tudi mobilne hišice, apartmaje in bungalove. Kamp se razteza ob 5 km dolgi raznoliki obali. Ob celotni plaži so gostom na voljo brezplačni ležalniki, vodni park z bazeni z morsko vodo, toboganom in številni lokali. Tamkajšnja marina je edina v nudističnem kampu ob Jadranu.

Kamp Valalta  ima kampiranju namenjenih okoli 2.000 parcel in 140 mobilnih hišic, ki nudijo udobne kamping počitnice. Za razliko do preostalih kampov v Valalti ni možna rezervacija parcel, tako da lahko tudi v glavni sezoni z nekaj sreče dobite parcelo v bližini morja.kamp valalta rovinj - avtokampi.si

V Valalti znajo poskrbeti za zabavo gostov, saj vsak dan organizirajo animacijo za otroke in odrasle, na voljo pa so vam številne športne aktivnosti. Gastronomska ponudba v kampu je na nivoju najboljših hotelov. Številne restavracije s ponudbo domače in mednarodne kuhinje in "domačim" pivom, ki ga varijo v kampu.

Za kamping sezono 2014, ki se prične 1. maja, bodo uredili nove parcele, prenovili tri sanitarne objekte in zgradili nov ogrevan zunanji bazen, ki mu bodo dodali še masažni bazen. Prenovili bodo tudi apartmaje, ki bodo po novem klimatizirani in opremljeni s satelitsko TV.

Posebna ponudba kampiranja v kampu Valalta
Kampiranje - v terminih od 1.5. do 31.5. in od 23.8. do 30.9.2014 - 5% popust na parcelo za več kot 14 dni kampiranja
Mobilne hišice, apartmaji - v terminih od 1.5. do 31.5. in od 23.8. do 30.9.2014 - 5% popust za bivanje daljše od 10 dni

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni njihovi strani www.valalta.hr, za rezervacije nastanitev (mobilnih hišic, apartmajev in bungalovov) pa pokličite na tel. št. +385 (0) 52 804 800.