S kartico Diners Club na kampiranje v kamp Bled

Datum objave
Kategorija
Statistika

Pričenja se nova kamping in na žalost so cene v kampih tudi letos višje. Naša kamping kartica omogoča številne ugodnosti, med njimi je tudi eno leto brezplačne uporabe Diners Club kartice s katero lahko enostavno nakupujete na obroke in to velja tudi za tujino. V nagradni igri smo podarili kamping vikend na Bledu.

nagradna igra Diners Club & kamp Bled - Avtokampi.si

Vse več ljubite se odloča, da dopust preživi na kampiranju, saj ji le to omogoča, da uživajo v lepi naravi, nekje ob vodi ali morju.

Diners Club kartica poskrbi, da lahko strošek plačila počitnic enostavno razdelite na več obrokov npr. nakupe v Sloveniji lahko razdelite na kar 36 obrokov, v tujini pa na 12 obrokov (potrditev enostavno kar preko SMS), kar je zelo praktično ob plačilu počitnic, kamping ali druge športne opreme.

Z Diners Club kartico lahko v kampu plačate tudi pavšal, strošek pa potem razdelite na več obrokov.​

Dodatno nudijo tudi D-torek > dan najboljših popustov, ko imetniki Diners Club kartice v partnerskih trgovinah kupujejo ceneje. Dvakrat mesečno vas v torek čakajo akcijske ponudbe - spisek D-torek lokacij.

Med ugodnostmi naše kamping kartice je tudi enoletna brezplačna uporaba kartice Diners Club, ki jo enostavno naročite kar preko spleta. Ker ne gre za klasično kreditno kartico, za pridobitev kartice ne potrebujete menjati banke > naročite kartico Diners Club.

Vabimo vas na kampiranje na Bled

Kamp Bled sodi med najboljše kampe v Sloveniji in je urejen v neposredni bližin urejene plaže ob Blejskem jezeru. Gostom nudijo urejene kamping parcele, glamping hiške za pare in družinske mobilne hišice.

V zadnjih letih so kamp deloma prenovili, uredili parcele za večje avtodome in počitniške prikolice, v gornjem delu je na voljo šotorišče, prenovili so sanitarni objekt ... Letošnja novost so zajtrki v restavraciji ob kampu, ki jih gostje kampa lahko izkoristijo po posebni ceni

Nagradna igra - ime srečnega nagrajenca

Kamping vikend za 2 osebi v kampu Bled je osvojil

ANDRAŽ POPOŠEK

Nagrada se lahko koristi v terminih do 30.6. ali po 1.9. 2023. Nagrajenec bo o nagradi obveščen po elektronski pošti.

Čestitamo!

nagradna igra Diners Club & kamp Bled - Avtokampi.si