Camp-ing Orehek - vse za kampiranje na enem mestu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kam po kakovostno kamping opremo in kjer bodo znali tudi svetovati pred nakupom. V trgovini CAMP-ING Orehek se lahko pohvalijo z več kot 25 letnim delovanjem na področju kamping opreme.

Pred pričetkom letošnje kamping sezone je potrebno poskrbeti tudi za ustrezno kamping opremo. trgovina camp-ingPavšalisti morajo poskrbeti predvsem za nakup kakovostnega predprostora oz. baldahina ali pa popravilo obstoječega, če je tekom prejšnjih sezon prišlo do kakršnikoli poškodb na platnu.

Stari kampisti vedo kaj pomeni kakovosten predprostor, ki bo brez težav zdržal 10 ali 15 sezon. V zadnjih letih so se na trgu pojavili številni ponudniki baldahinov, pri katerih pa je pogosto kakovost zelo vprašljiva, prav tako pa tudi eventualna kasnejša popravila, saj ti prodajalci nimajo vzpostavljenega servisa.

V kamping trgovini CAMP-ING Orehek v Domžalah  imajo več kot 25 letno tradicijo izdelovanja lastnih predprostorov, ob tem pa omogočajo tudi vsa popravila platna, zadrg, oken, podaljšave oz. dodelave predprostora in tudi čiščenje ter impregnacijo predprostorov. O njihovi kvaliteti pričajo številni predprostori, ki jih videvamo v kampih ob naših ogledih kampov, med njimi so nekateri tudi starejši od 10 let.

Seveda pa vam v trgovini Camp-ing Orehek v Domžalah omogočajo tudi nakup vse preostale kamping opreme od kamping miz, omar za kuhanje, stolov, ležalnikov in odlagalnih omaric do tend, prostostoječih kuhinj, ograj in tepihov ter seveda dodatni ojačitvenih palic za baldahine, klinov, šotorov... Če slučajno česa trenutno nimajo na zalogi, bodo željeno za vas naročili! Spodaj si lahko ogledate tudi trenutne akcijske izdelke in novo ponudbo!

V CAMP–ING Orehek lahko kupite tudi darilne bone, s katerimi boste razveseliti svoje prijatelje, za katere veste, da radi preživljajo svoj dopust v kampih. Darilne bone lahko enostavno naročite v njihovi spletni trgovini www.camp.si.

Več informacij o nakupu in popravilu baldahina ter ostale kamping opreme boste izvedeli na spletni strani trgovine www.camp.si ali pa kar direktno na sedežu trgovine CAMP-ING Orehek v Domžalah (Vodovodna c. 16B). Lahko pa jih tudi pokličite po telefonu na številko 01 721 45 88 in z veseljem vam bodo svetovali pri nakupu kamping opreme.