Brezplačne vstopnice za ogled sejma prejmejo?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Do nedelje bo na Gospodarskem razstavišču potekal sejem Kamping in karavaning & Narava-zdravje. V nagradni igri smo podelili 20 brezplačnih vstopnic.

Letošnji že 11. Kamping in karavaning sejem bo potekal od 17. do 20. oktobra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Letos se je sejem kamping opreme, počitniških vozil in mobilnih hišic priključil sejmu Narava in zdravje, tako da si boste lahko z eno vstopnico ogledali kar dva sejma. Sejem poteka vsak dan med 9. in 19. uro, v nedeljo pa med 9. in 17. uro.
kamping in karavaning sejem - avtokampi.si
V nagradni igri, ki je potekala na naši spletni strani, smo podelili 20 vstopnic za ogled letošnjega sejma. nagrajenci prejmejo tudi našo nalepko Rad kampiram. Spisek nagrajencev je objavljen spodaj.

Letošnji Kamping in karavning sejem prinaša bogato ponudbo počitniških vozil (avtodomov in počitniških prikolic), dodatno opremo za ta vozila od navigacij do multimedijskih naprav, solarne tehnike, klim, nosilcev koles in skuterjev...), na ogled bodo novi modeli šotorov, opreme za kampiranje in prosti čas, pohodniške opreme, predstavili pa se bodo tudi kampi ter drugi turistični ponudniki.  Predstavili bodo tudi zunanja in notranja igrala, bazene, opremo za ureditev teras, parkov, kopališč ter tudi tematske šotore in inovativne možnosti nastanitve.

Sejem Narava in zdravje bo razdeljen v šest tematskih sklopov, ki obsegajo prehrano (ekološko pridelana hrana, dietični izdelki, otroška prehrana, čaji, zelišča...), gibanje (rekreacija, duhovno in umetniško gibanje, oprema za rekreacijo, športne organizacije), Wellness (zdravilišča, wellness centri, ponudba terapij...), zdravje (naravna zdravila, uradna in alternativna medicina, zdravstvene zavarovalnice, preventiva...), naravna kozmetika (izdelki in storitve, svetovanje), zeleno sobivanje ( energetsko varčna gradnja, obnovljivi viri energije, eko mobilnost, naravni parki, urejanje okolja).

Cena vstopnice za ogled sejmov Kamping in karavaning ter Narava in zdravje bo 7 eur za odrasle in 5 eur za otroke ter upokojence. Na voljo bo tudi družinska vstopnica za 2 odrasli osebi in max. 3 otroke po ceni 15 eur. Več informacij o sejmu dobite tudi na spletni strani www.kamping-karavaning.si

NAGRADNA IGRA - BREZPLAČNO VSTOPNICO PREJMEJO
  1. BOJAN BENEDIČIČ, PODNART
  2. MARKO BUNDERLA, KRANJ
  3. MATEJA DEŽMAN, BEGUNJE
  4. EDI DROBEŽ ,RIBNICA
  5. SAŠKA GOJČIČ, MEDVODE
  6. MARKO JAKOPIN, IG
  7. KLEMEN JEREB, GORENJA VAS
  8. ZVONKA KALUŽA, PRESTRANEK
  9. ARKO KMETIČ, DOMŽALE
  10. JANJA KRSTIN, IDRIJA
  11. RAJKO MALAVAŠIČ, VRHNIKA
  12. ROBI MAŽIČ, LOČE
  13. MONIKA MEGLIČ, KISOVEC
  14. JASMINKA NAJGER, ŠKOFLJICA
  15. CVETKA PERNOVŠEK, ŽALEC
  16. MAJA PODVRATNIK, BREZOVICA PRI LJUBLJANI
  17. DAMJAN POLAK, NOVO MESTO
  18. STAŠA STROPNIK, LJUBLJANA - ŠENTVID
  19. ALENKA VOVK, VIPAVA
  20. MARINKA ZVER, DOMŽALE

Vsem udeležencem nagradne igre se v imenu organizatorja, Gospodarsko razstavišče zahvaljujemo za sodelovanje. Vsem srečnim nagrajencem čestitamo - o prevzemu nagrade boste obveščeni po elektronski pošti.