Bi šel na gratis kamping vikend v FKK Valalta?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Valalta sodi med najlepše urejene nudistične kampe v Evropi in mi vam omogočamo, da v njem preživite brezplačen vikend. Sodelujte v nagradi igri!

Nudistični kamp Valalta, Rovinj sodi med najboljše kampe v Evropi in je po ocenah nizozemski avtokluba ANWB tudi najlepši nudistični kamp za leto 2014. Kamp Valalta je od kamping inšpektorjev že drugo leto zapovrstjo dobil tudi priznanje ADAC & ANWB BestCamping 2014kamp valalta rovinj - avtokampi.si.

V nagradni igri, ki bo potekala do 5. avgusta, bo FKK kamp Valalta podaril kamping vikend za 4 osebe. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in sodelujte v žrebanju.

Valalta - kamp in turistično naselje ob 5 km dolgi plaži
V FKK kampu Valalta znajo poskrbeti za vsakega gosta posebej. Gre za nudistično turistično naselje, ki leži ob Limskem kanalu v bližini Rovinja in se razteza ob 5 km dolgi plaži. Poleg urejenih kamping parcel, lahko v Valalti najamete tudi mobilne hišice, apartmaje in bungalove. V kampu imajo tudi vodni park, zunanje bazene, masažne bazene, tobogane ter številne lokale in restavracije. Tamkajšnja marina je edina urejena marina v nudističnem kampu ob Jadranu in je primerna tako za manjše kot tudi večje čolne.

Kamp Valalta ima kampiranju namenjenih okoli 2.000 parcel in 140 mobilnih hišic, ki nudijo udobne kamping počitnice. Za razliko do preostalih kampov v Valalti ni možna rezervacija parcel, tako da lahko tudi v glavni sezoni z nekaj sreče dobite parcelo v neposredni bližini morja.kamp valalta rovinj - avtokampi.si

V Valalti znajo poskrbeti za zabavo gostov, saj vsak dan organizirajo animacijo za otroke in odrasle, na voljo pa so vam številne športne aktivnosti. Gastronomska ponudba v kampu je na nivoju najboljših hotelov. Številne restavracije s ponudbo domače in mednarodne kuhinje in "domačim" pivom, ki ga varijo v kampu.

Letošnje novosti v Valalti so nove kamping parcele, prenovili so tri sanitarne objekte in zgradili nov ogrevan zunanji bazen, kjer so dodali še masažni bazen. Prenovili so tudi vrsto apartmajev, ki so sedaj prostornejši, klimatizirani in moderno urejeni.

Posebna ponudba kampiranja v kampu Valalta
Kampiranje - v terminu od 23.8. do 30.9.2014 - 5% popust na parcelo za več kot 14 dni kampiranja
Mobilne hišice, apartmaji - v terminu od 23.8. do 30.9.2014 - 5% popust za bivanje daljše od 10 dni

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni njihovi strani www.valalta.hr. Rezervacije parcel niso možne, za rezervacije mobilnih hišic, apartmajev in bungalovov pokličite na tel. št. +385 (0) 52 804 800.

NAGRADNA IGRA - KAMP VALALTA: Odgovorite na spodnje vprašanje in sodelujte v nagradnem žrebanju, ki bo potekalo 6. avgusta. Kamp Valalta podarja:

1.nagrada - vikend (pet. - ned.) družinsko kampiranje za 2 odrasli osebi in 2 otroka na parceli z elektriko*
*nagrada se lahko koristi od 6.8. do 30.9. 2014