Akcija kampiranja v kampih Aminess v Novigradu in na Krku velja do konca junija

Datum objave
Kategorija
Statistika
3616 ogledov

Aminess kampe dobro poznamo, saj imajo dva odlična kampa v Novigradu, še enega v Njivicah na otoku Krk, četrtega pa na Korčuli. Vse do konca junija lahko izkoristite akcijske ponudbe kampiranja, ko je cena za 2 osebi samo 23 €.

Aminess kampi nudijo akcijo na Avtokampi kartico - Avtokampi.si

Cene kampiranja so vsako leto višje, zato je dobrodošla vsaka akcija in dodaten popust. V kampih Aminess - Sirena in Maravea v Novigradu in Atea v Njivicah imetnikom naše Avtokampi kartice do konca junija omogočajo kampiranje dveh oseb že za 23 €. V tej ceni je vključen tudi pes, velja pa na osnovnih parcelah z elektriko.

Točne opise akcije smo priložili k opisom kampov, kamping kartico pa naročite enostavno na spletu in jo imate potem shranjeno v svojem profilu na naši spletni strani > avtokampi.si/kamping-kartica

Kamp Aminess Maravea Resort, Novigrad

V zadnjih letih popolnoma prenovljen kamp na severni strani Novigrada, kjer je gostom na voljo več bazenov, prenovljena plaža, lep animacijski prostor in športni center. Do Novigrada poteka urejena kolesarska pot ob morju, vozi pa tudi turistični vlakec.

AKCIJA - 23 € za 2 osebi in psa na parcelah Standard in neparceliranem delu Comfort v terminu 2.6. - 30.6. & 9.9. - 30.9. ali 10 % popust na ceno osebe na ostalih parcelah v terminih 11.6. - 30.6. & 9.9. - 30.9. V terminu glavne sezone 1.7. - 8.9. velja 5 % popust na ceno osebe.

Kamp Aminess Sirena, Novigrad

Gre za srednje velik kamp, kjer ima polovica parcel odlično senco borovcev, druga polovica pa je bolj sončna. Lokacija je tik ob Novigradu, tako da je lep sprehod do mesta ali pa se s kolesom odpeljete po urejenih kolesarskih poteh. Ob kampu je tudi bazen, velika teniška igrišča, mini golf in otroško igrišče.

Akcija - 23 € za 2 osebi in psa na parceli Standard in Comfort v termini 2.6. - 30.6. & 9.9. - 4.11. ali 10 % popust na ceno osebe na ostalih parcelah v terminih 11.6. - 30.6. & 9.9. - 4.11. V terminih 1.7. - 8.9. velja 5 % popust na ceno osebe.

Kamp Atea resort, Njivice

Večji kamp tik ob Njivicah je bil v zadnjih letih prenovljen. Uredili so nove kamping parcele, prenovili sanitarije, uredili plažo, manjši bazen in velika otroška igrala. Lokacija je zanimiva za izlete po otoku Krk, s kolesom se lahko zapeljete ob morju do Malinske.

AKCIJA - 23 € za 2 osebi in psa na parceli Comfort in Standard v terminih 2.6. - 30.6. & 9.9. - 31.10. ali 10 % popust na ceno osebe na ostalih parcelah v terminih 11.6. - 30.6. & 9.9. - 31.10. V terminu 1.7. - 8.9. velja 5 % popusta na ceno osebe.

Več o kampih Aminess > www.aminess-campsites.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
3616 ogledov