Advent Poreč in zimsko kampiranje v kampu Polidor

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letošnji advent v Poreču se je odprl, sredi decembra in bo trajal vse do 1. januarja. Ob že tradicionalnem drsališču so pripravili adventno tržnico in številne koncerte, ki bodo popestrili decembrsko dogajanje, na silvestrovo pa bo koncert skupine Prljavo Kazalište.

V bližini Poreča imamo odprt kamp Polidor, ki omogoča zimsko kampiranje po zelo ugodni ceni, enako tudi nudijo najem mobilnih hišic in nekatere so dodatno opremljene z jacuzzijem ali pa celo z manjšim zunanjim bazenom z ogrevano vodo.

V kampu imajo otroško igralnico s toboganom in TV sobo, nekaj igral pa je tudi zunaj. Na zadnji dan v letu bodo pripravili tržnico z lokalnimi proizvodi, ob 12h bo prvo silvestrovanje, sledi tombola, kosilo in zabava z DJ-jem.

Cena kampiranja je v zimskih mesecih 18 € za 2 osebi z vključeno parcelo in elektriko – ta cena velja za Avtokampi kartico. Doplača se prijava in taksa, otroci do 12. leta pa bivajo brezplačno.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe je odvisna o tipa hišice in je v decembru od 56 €, hišica z jacuzzijem od 88 €, z bazenom in jacuzzijem pa od 100 €. Višje so cene najema hišic v dneh tik pred novim letom npr. na silvestrovo je cena 140 € na noč.

Kamp Polidor za praznike omogoča tudi najem manjših lesenih glamping hišic za 2 osebi -  cena v novoletnem terminu je 42 € na noč.

Direktne rezervacije parcel in mobilnih hišic > www.campingpolidor.com

Praznični adventni program v Poreču

Advent Poreč bo tudi letos urejen v parku Matije Gupca v središču mesta, ki se odpira v ponedeljek, 12. 12. v popoldanskih urah.

Ob stojnicah s hrano in pijačo bodo postavili tudi hišico Dedka Mraza, nekaj hišic bo ponujalo lokalne proizvode, v neposredni bližini parka pa bo urejeno tudi drsališče, ki bo za vse brezplačno.

V nedeljo, 18.12. ob 19. uri, bodo pripravili tudi žive jaslice, sicer pa bo nekaj dogajanja tudi za otroke, ob večerih pa tudi koncerti.

Vrhunec prazničnega dogajanja v Poreču bo na silvestrovo, ko bodo že dopoldne organizirali novo letno zabavo za najmlajše, zvečer pa še dve praznovanji - koncert skupine Prljavo kazalište, v parku pa nastop DJ Funky disco.

Glavni dogodki Advent Poreč 2022:

Petek, 23.12. – otroška predstava ob 18h, koncert skupine Opća Opasnost

Sobota, 24.12. – predbožično jutro ob 10h z županom in brezplačno degustacijo lokalnih dobrot in koncertom skupine Replay Band, otroška delavnica ob 11h, ob 18h predstava za otroke, ob 20h koncert Cool Qiuntet

Nedelja, 25.12. – koncert Top of the pops ob 20h

Četrtek, 29.12. – koncert Matija Cvek & The Funkensteins

Petek, 30.12. – otroška predstava ob 18h, koncert Tu i tamo band ob 19h

Sobota, 31.12. – otroško novo leto ob 11h, Funky disco ob 21h, koncert Prljavo Kazalište na Trgu slobode v centru Poreča

Nedelja, 1.1. – ponovitev novega leta koncert Night Express ob 19h

Celoten program Advent Poreč >