ADRIA - sejem počitniških vozil od 21. do 23. marca

Datum objave
Kategorija
Statistika

Adria Plus d.o.o. organizira spomladanski hišni sejem počitniških vozil, ki bo v Novem mestu (Podbevškova 13) potekal od četrtka, 21.3. do sobote 23.3. 2013, od 8. do 18. ure.

Adria Plus d.o.o. organizira spomladanski hišni sejem počitniških vozil, ki bo v Novem mestu (Podbevškova 13)  potekal od četrtka, 21.3. do sobote 23.3. 2013, od 8. do 18. ure.

V času sejma bodo ljubiteljem karavaninga predstaviti najnovejšo ponudbo počitniških vozil Adria in dodatne opreme, hkrati pa bodo potekale tudi testne vožnje avtodomov. V času hišnega sejma bo na voljo strokovnjak Adrie Mobil, ki bo odgovarjal na vsa vprašanja glede uporabe avtodomov in počitniških prikolic Adria .

20% popust na servis
Ker je Adria Plus tudi pooblaščeni serviser vozil Fiat, lahko pri njih opravite tudi servisni pregled celotnega avtodoma – osnovnega vozila in nadgradnje na enem mestu, V času sejma tudi z 20% popustom na delo.

Glede na prehod iz zimske v letno sezono vam bo v času hišnega sejma pri pravilni izbiri pnevmatik nudil nasvete in svetoval strokovnjak gospod Gregor Zorko iz vulkanizerstva Špica, v primeru menjave pa boste deležni posebnih ugodnosti pri nakupu in menjavi pnevmatik.

Sejem rabljenih avtodomov in prikolic
Na dvorišču Adria Centra bo v času hišnega sejma potekal sejem rabljenih počitniških vozil, kjer lahko obiskovalci pripeljete staro vozilo, strokovnjaki pa vam bodo vozilo temeljito pregledali in izdali potrdilo o ustreznosti oz. stanju vozila za 50 eur.

Cena pregleda je hkrati pristopnina za tridnevno komisijsko prodajo, vozilo vam bodo prodajali usposobljeni prodajalci Adria Centra.

Več informacij a počitniških vozilih Adria in o sejmu dobite na spletni strani www.adria-center.si

Adria Mobil avtodomi po�itni�ke prikolice sejem