Kamping in karavaning vodnik Evropa 2014

Publication date
Category
Statistics

Izšel je nova tiskana izdaja vodnika po evropskih kampih - Kamping in Karavaning vodnik 2014. Po ceni 19 eur ga lahko naročite na spletu ali kupite na Petrolu in v trafikah.

Izšel je najnovejši katalog kampov in postajališč za avtodome Evropa 2014. Kamping in karavaning vodnik je namenjen vsem tistim, ki radi Kamping in karavaning vodnik Evropa 2014 - avtokampi.sikampirate in poleg Slovenije in Hrvaške radi obiščete tudi kampe v drugih državah npr. v Italiji, Nemčiji, Franciji, Nizozemskem ali Grčiji.

Letošnja izdaja kamping kataloga je že šesta zapovrstjo in vključuje spisek kampov in postajališč za avtodome v 40-ih evropskih državah  od Turčije do Portugalske in od Islandije do Grčije. Dodani so tudi kampi v državah Bližnjega vzhoda (Egipt, Izrael, Jordanija...) in Zahodne Afrike (Tunizija, Maroko, Senegal...).

Kamping in karavaning vodnik 2014 je tiskan v nekoliko manjšem, bolj priročnem formatu, na skoraj 600 straneh pa so dodali številne kampe in postajališča ter upoštevali spremembe in novosti, na katere ste jih opozorili tudi uporabniki prejšnjih kamping vodnikov.

Kamping in karavaning vodnik bodo tako uporabljali šotoristi, lastniki počitniških prikolic in avtodomov, kot novost pa so v opisih kampov vključeni tudi podatki o možnosti najema mobilnih hišic in bungalovov.

Kamping katalog je po ceni 19 eur na voljo na poslovnih enotah AMZS, na Petrolu in vseh bolje založenih prodajalnah časopisov ter v trgovinah s kamping opremo. Lahko ga naročite tudi preko spleta. Naročilo s popolnimi podatki (ime in priimek, poštni naslov za pošiljanje in telefonska številka) oddajte na info@avto-fokus.si s pripisom "Naročilo Kamping in Karavaning vodnika 2014". Po oddanem naročilu boste na dom prejeli položnico, po prejetem plačilu pa vam bodo kamping vodnik poslali po pošti.