V kampu Aminess Atea Resort v Njivicah bodo odprli nov wellness

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Njivicah na otoku Krk deluje odličen kamp Aminess Atea Resort, ki je bil v zadnjih letih popolnoma prenovljen. Ker želijo, da bi s ponudbo dosegli nivo najboljših kampov na Hrvaškem, so letos pričeli s prenovo objekta »Stari ribar«, kjer bodo do poletja uredili moderen wellness.

Kamp Aminess Atea Resort bo letos odprt od konca marca do začetka novembra (29. 3. - 3. 11.), tako da sodi med kampe z zelo dolgo sezono.

Sodi v kategorijo kampov s štirimi zvezdicami, je pa seveda želja, da se doda še ena zvezdica in morebiti tudi naziv ADAC Superplatz ter s tem uvrstitev med najbolje v Evropi.

Kampiranje ali najem mobilne hišice

Zato bodo letos popolnoma prenovili stari objekt ob morju, kjer bo nastal lep wellness. Več o novosti pišemo v nadaljevanju.

Kamp Aminess Atea Resort sodi med večje kampe in se lahko pohvali z odlično senco hrastovih dreves, tako da je večina od 420 parcel senčnih. Parcele so opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

Povsem na novo so uredili tri sanitarne objekte, zgradili lokal ob morju, novo recepcijo, lani prenovili tudi restavracijo ob morju 7Seas.

V kampu Aminess Atea omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic Adria. Več različnih tipov hišic imajo od tistih s privat bazenom in pogledom na morje do takšnih, ki imajo tri spalnice za 6 oseb, do klasičnih z dvema spalnicama ali manjših hišic za pare.

Za otroke je v osrednjem delu kampa urejeno veliko otroško igrišče s plezali, zraven pa je tudi manjši bazen s toboganom, ki pomeni odlično zabavo.

Plaža v kampu Aminess Atea Resort je kombinacija prodnate in skalnate, na koncu kampa pa je zelo lepo urejena pasja plaža, zato v kampu prihaja veliko gostov, ki imajo psa.

Poleti v morju postavijo napihljiva igrala, omogočajo najem SUP desk in kajakov, v kampu imajo teniška igrišča, v okolici je kar nekaj lepih kolesarskih poti npr. za družine je primerna pot ob morju do Malinske.

Avtokampi kartica omogoča cenejše kampiranje v Njivicah

V določenih terminih velja posebna paketna cena 25 € za 2 osebi in psa na parcelah Premium, Comfort in Standard. Akcija v letu 2024 velja v terminih 29.3. - 16.5. & 20.5. - 30.6. & 9.9. - 15.10.

Na parcelah ob morju pa velja 10 % popust na ceno osebe v terminih 29.3. - 16.5. & 20.5. - 30.6. & 9.9. - 15.10. 

V terminu 1.7. - 8.9. velja na vseh parcelah 5 % popusta na ceno osebe.

Nov wellness v Njivicah

Objekt Stari ribar leži tik ob morju in je bil v zadnjih letih zaprt, nekoč pa je bila tam restavracija. Pred letošnjo sezono so pričeli s prenovo, saj bo v notranjosti urejen lep wellness, ki naj bi ga odprli predvidoma v juniju.​

Wellness bo urejen v nadstropju in bo v pritličju imel prostor za sproščanje in lokal za goste wellnessa, v prvem nadstropju pa bo gostom na voljo:

-    Finska savna

-    Bio savna

-    Prostor za nego obraza

-    Prostor za pedikuro in manikuro

-    Prostor za masaže

-    Jacuzzi

Več o kampiranju v Njivicah > www.aminess-campsites.com