Kamp Čikat vabi v Mali Lošinj na novoletno kampiranje ali najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika
15950 ogledov

V kampu Čikat bodo tudi letos pripravili že tradicionalno novoletno kampiranje, ki ga bo spremljal praznični program s koncerti v Malem Lošinju ter silvestrovanje z večerjo in živo glasbo. Kamp Čikat ob urejenih kamping parcelah omogoča tudi najem modernih in ogrevanih mobilnih hišic ob morju, v kampu pa bodo poskrbeli tudi za veliko zabave in druženja.

Praznično dogajanje na Lošinju

Mali Lošinj  bo že od 26. novembra praznično okrašen in na glavnem trgu bodo postavili tudi stojnice. Pripravili so dolg spisek prazničnega dogajanja, ki bo večinoma potekal v Malem Lošinju, nekaj dogodkov pa bo tudi v Velem Lošinju.

Advent na Lošinju ima tudi humanitarno noto, saj številna lokalna društva na licitaciji 22. decembra na lošinjskem trgu prodajajo izdelke, zbrani denar pa bodo letos podarili opremljanju senzorične sobe za otroke s posebnimi potrebami.

Ob koncih tedna v decembru bo veliko koncertov, v centru Malega Lošinja bodo postavili stojnice. Vrhunci prazničnega dogajanja bodo v torek, 27.12., ko že tradicionalno poteka Študentski večer na katerem bo imel koncert pevec Jole, v petek, 30.12., bo tradicionalno potekalo novoletno kopanje na plaži Veli žal, v soboto, 31.12., pa bo dopoldne potekalo druženje v Malem Lošinju in županova zdravica, zvečer pa silvestrovanje s koncertom skupine Neno Belan in Fiumens.

Ker pa v decembru poteka tudi svetovno nogometno prvenstvo, na katerem nastopa tudi hrvaška reprezentanca, bodo pripravili tudi možnost ogleda nogometnih tekem na osrednjem trgu v Malem Lošinju in tudi v lokalu v samem kampu Čikat.

Celoten adventno - novoletni program na Lošinju objavljamo pod novico. Več informacij o prazničnem dogajanju na Lošinju > www.visitlosinj.hr

Kamp Čikat - novoletno kampiranje in najem mobilne hišice

Kamp Čikat je od centra kraj Mali Lošinj oddaljen samo 15 - 20 minut hoje. Pripravili so odlično ponudbo zimskega kampiranja, ki velja tudi čez božično – novoletne praznike.

Lokacija kampa Čikat je odlična za številne sprehode po urejenih poteh ob morju, lahko se odpravite do mesta in razgledne točke nad mestom, si ogledate zanimiv muzej Apoksiomena v centru Malega Lošinja ali pa se odpravite tudi na kolesarski izlet po južnem delu Lošinja.

Nekaj dni pred božičem bodo skupaj z gosti okrasili kamp, pripravili praznično tržnico z lokalnimi proizvodi, organizirali kreativne delavnice, novoletno kopanje ... Za otroke bodo od 22.12. do 31.12. vsak večer imeli filmske večere v Čika & Čiki klubu (izjema je 25.12.).

Dodatno se lahko odločite za silvestrovanje v kampu Čikat z živo glasbo - cena novoletnega menija je 63 € na osebo (pijača se doplača - silvesterski menu). Otroci od 3. do 12. leta plačajo 50 % cene odrasle osebe, otroci do 3. leta pa imajo brezplačno večerjo.

V bližini kampa je čez celo leto odprt teniški center Punta, v kampu imajo urejena igrišča za košarko in nogomet.

Za goste kampa omogočajo tudi 20% popust na kopanje v notranjem ogrevanem bazenu hotelu Punta - Veli Lošinj (vsak dan med 8 - 21h, obvezna najava prihoda na tel. št. +385 51 662 020). Ob doplačilu tudi možnost uporabe wellnessa s savnami in masažami.

Kamp Čikat, Lošinj - novoletno kampiranje - Avtokampi.si

2 osebi kampirata za 20 €, hišice že od 72 €

Kamp Čikat ima urejene terasaste kamping parcele (elektrika, voda, odtok), ob njih pa tudi dva sanitarna objekta, ki sta bila v zadnjih letih prenovljena in sta tudi ogrevana.

Cena zimskega kampiranja v kampu Čikat je 20 € za 2 osebi in že vključuje tudi parcelo z elektriko. Otroci do starosti vključno 12 let bivajo brezplačno, dodatne starejše osebe pa doplačajo 5,50 €. Doplačilo za psa je 2 €, doplača se tudi turistična taksa in prijava.

Lahko pa novoletne praznike preživite tudi v mobilnih hišicah za 4 - 6 oseb, ki so opremljene z lastno kuhinjo, kopalnico, dvema ali tremi spalnicami in veliko teraso, ki je super tudi za novoletno "fešto". Vse mobilne hišice so opremljene s klimatsko napravo, ki omogoča ogrevanje prostora. V določenih hišicah so dovoljeni tudi kužki.

Cena novoletnega najema mobilne hišice v kampu Čikat:

- mobilne hišice z dvema spalnicama od 72 €

- mobilne hišice s tremi spalnicami od 77 €

- prestižne mobilne hišice Freedhome z dvema spalnicama od 105 - 110 €.

Cene najema mobilnih hišic veljajo v primeru min. bivanja 4 noči in vključujejo tudi brezplačno končno čiščenje.

Več informacij o prazničnem kampiranju v kampu Čikat izveste > www.camp-cikat.com

Advent & Novo leto na Lošinju - praznični program

Sreda, 28.12.
Kamp Čikat - predstavitev projekta ohranjanja borovcev v kampu in posvojitev bora med 11 - 13h, sejem domačih izdelkov z nastopom DJ-ja na terasi lokala Silver bay med 11 - 14h
Koncert Koma Atmosfera, Mali Lošinj, Trg RH, ob 20. uri

Četrtek, 29.12.
Kamp Čikat - sejem domačih izdelkov z nastopom DJ-ja na terasi lokala Silver bay med 11 - 14h, izdelava rekvizitov iz volne med 11 in 12h
Catacomba Band - Koncert, Mali Lošinj, Trg RH, ob 21. uri

Petek, 30.12.
Kamp Čikat - sejem domačih izdelkov z nastopom DJ-ja na terasi lokala Silver bay med 11 - 14h
Procesija sv. Družine, Mali Lošinj, Trg RH, ob 11.30 uri
Novoletno kopanje & DJ Fredi, Mali Lošinj, plaža Veli žal, ob 12.00 uri
Macaklini Band - Koncert, Mali Lošinj, Trg RH, ob 21. uri

Sobota, 31.12.

Kamp Čikat - sejem domačih izdelkov z nastopom DJ-ja na terasi lokala Silver bay med 11 - 14h, odhod starega leta s harmoniko, kuhanim vinom in miškami ob 12h v atriju vile Kredo. Ob 21h pa organizirano silvestrovanje z večerjo in živo glasbo v hotelu Helios
Jutranji žur, Mali Lošinj, Trg RH, ob 10.00 uri
Županova zdravica, Mali Lošinj, Trg RH, ob 12.00 uri
Silvestrovanje - Neno Belan & Fiumens, Mali Lošinj, Trg RH, ob 22.00 uri

Nedelja, 1.1.
Kamp Čikat - novoletno jutro ob ponudbi jedi z žara (doplačilo) v lokalu Silver bay od 11h naprej

Več o praznični ponudbi in praznovanju novega leta na Lošinju > www.visitlosinj.hr​

Datum objave
Kategorija
Statistika
15950 ogledov