V kampu Terra Park Phalaris na Pagu pripravljajo številne novosti

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Pag je znan po številnih kampih in v zadnjih letih se kvaliteta turistične ponudbe hitro izboljšuje. Kamp Terra Park Phalaris je urejen ob prodnati plaži 3 km severno od Novalje. Za letošnjo leto so pripravili kar nekaj novosti in med njimi so tudi v Sloveniji narejene mobilne hišice, ki bodo imele tudi bazen.

Otok Pag številni ljubitelji kampiranja poznajo po kampih Straško in Šimuni. Je pa na otoku še kar nekaj zanimivih kampov in na zahodni strani je tik ob morju urejen tudi kamp Terra Park Phalaris.

Gre za srednje velik kamp z 200 kamping parcelami, desni stran pa je namenjen mobilnim hišicam in večina jih prihaja iz Slovenije oz. bolj natančno iz podjetja Adria Dom iz Črnomlja.

Ker s kampom odlično sodelujejo, bodo letos postavili še 53 hišic najvišjega kakovostnega razreda, vse hišice pa bodo dodatno imele tudi bazen z ogrevano vodo, terase pa bodo nadkrite s slovenskimi pergolami Misteral.

Kamp Terra Park Phalaris je urejen na zahodni strani otoka, 3 km severno od Novalje in je odprt od konca aprila do sredine oktobra.

Do kampa z glavne otoške ceste Novalja - Lun vodi asfaltirana cesta, je pa tudi ob morju urejena sprehajalna pot, ki je primerna tudi za gorska kolesa.

Levi del kampa je urejen v kamping parcelah opremljenih z elektriko in vodo. Pred leti so med parcelami zasadili nova drevesa, tako da je vsako leto več sence.

Na desni strani kampa so postavljene luksuzne mobilne hišice in tiste v bližini morja imajo tudi privaten bazen. Večina mobilnih hišic ima dve spalnici, na voljo pa je tudi nekaj hišic s tremi spalnicami za 6 oseb.

V kampu je tudi manjša trgovina (večje so potem v Novalji), prenovljena restavracija, imajo športno igrišče, fitnes, na plaži omogočajo najem SUP desk in kajakov, po novem nudijo tudi najem električnih koles. Otroci radi uživajo v napihljivih igralih v morju, nudijo tudi najem SUP desk in kajakov.

Kamp je prijazen do kužkov, tako da so dovoljeni tako na parcelah kot tudi v mobilnih hišicah, urejena je pasja plaža, imajo tudi tuš za pse.

Akcija na Avtokampi kartico > v terminih 26.4. - 30.6. in 5.9. - 21.10. 2024 velja cena 23 € za kampiranje 2 oseb in psa na parceli Tamaris ali Pinus z elektriko. Dodatne osebe doplačajo po ceniku.

Novosti za sezono 2024

Za letošnjo kamping sezono bodo v kampu Terra Park Phalaris poskrbeli za še več možnosti zabave, dodali pa bodo tudi nove mobilne hišice z bazeni.

Ureditev plaže in novega lokala – povsem na novo bodo na delu kamnite plaže zgradili pomole, ki bodo služili tudi kot prostor za sončenje, urejena pa bodo tudi mesta za lažji vstop v morje. 

Povsem nov bo tudi beach bar na levi strani kampa (eden je že na desni strani), kjer gostje najdejo prijetno senco pred vročim soncem, ob koncu dneva pa uživajo v lepih sončnih zahodih.

Nov osrednji del kampa - v kampu že imajo nekaj športnih igrišč in tudi fitnes, letos pa bodo v sklopu prenove osrednjega dela dodali še moderno urejeno igrišče za odbojko na mivki.

Otroci se bodo razveselili novega velikega igrišča z raznolikimi igrali, tik ob njem pa gradijo nov prostor za animacijo in večerno dogajanje, bodo pa tudi filmski večeri.

Nove mobilne hišice z bazenom - najnovejše mobilne hišice Adria bodo postavljene na skrajno desnem delu kampa. Skupno 53 hišic, ki so jih zaradi odlične opremljenosti, predvsem pa zaradi privatnih bazenov z ogrevano vodo poimenovali kar Camping vile.

Gre za zelo prostorne mobilne hišice in na voljo bosta dva tipa hišic:

- večje hišice z notranjo površino 70 m2 za 5 +1 osebo, ki bodo opremljene s tremi spalnicami - ena z zakonsko posteljo in dve z dvema ločenima posteljama. Dodatno bo imela hišica še 46 m2 terase s pergolo in bazen.

- manjše hišice s površino 40 m2 za 4+1osebo, ki bodo imele dve spalnici ter 36 m2 terase s pergolo in bazen.

Najbolj prestižne bodo hišice Marinus Deluxe Camping Villa, ki bodo postavljene tik ob morju, bodo pa na voljo tudi hiške Tamaris Superior (40 – 80 m od morja), Tamaris (80 – 140 m od morja) in Pinus (140 m od morja).

Zanimivo je, da bodo vse terase pri mobilnih hišicah nadkrite. Pergole Misteral bodo fiksne in z fotonapetostnimi paneli na ostrešju. Gre za povsem nov model pergol, ki ob lepem izgledu nudi tudi visoko vetrno odpornost in popolno vodotesnost.

Vse mobilne hišice bodo imele opremljeno kuhinjo, kjer bo tudi pomivalni stroj, v dnevnem prostoru satelitsko TV, wifi in klimatsko napravo.

Več o kampu Terra Park Phalaris izveste na > www.terrapark.hr