Kampi v Novigradu, Funtani, Vrsarju in Rovinju se odpirajo po 15. maju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nova informacija glede odprtja kampov v Novigradu, Vrsarju in Rovinju, ki se bodo zaradi razmer v zvezi s koronavirusom odprli po 15. maju.

Na Hrvaškem so podobno kot v Sloveniji razmere s koronavirusom precej boljše kot v številnih drugih evropskih državah. Uradne prepovedi delovanja kampov in hotelov zaenkrat ni, vendar pa je večina turističnih objektov trenutno zaprtih.

kampiranje Funtana, Vrsar, Rovinj

Kampi Maistra v Vrsarju in Rovinju

Sredi aprila je Maistra javila, da so sprejeli odločitev, da se njihovi kampi v Vrsarju in Rovinju odpirajo 15. maja oz. v primeru, da bodo še vedno v veljavi ukrepi, ki bodo preprečevali normalno potovanje (zaprte meje, obvezna samoizolacija), bodo datum odprtja ustrezno prestavili na kasnejši datum.

Ob kasnejšem odprtju pa predvidevajo daljše odprtje kampov v jesenskem času. Tako naj bi kampi Valkanela, Koversada in Polari bili odprti do 1. novembra oz. do konca krompirjevih počitnic, kampa Amarin in Veštar pa do 18. oktobra. Kamp Porto Sole bo imel klasično kamping sezono do 1. novembra, potem pa se bo pričela sezona zimskega kampiranja. Tako bo v tem terminu tudi omogočeno podaljšanje pavšala, veljale pa bodo posebne akcije na kamping kartico.

Glede novosti v kampih se zadeve zaključujejo. V kampu Amarin so prenovili ene sanitarije, sedaj pa postavljajo mobilne hišice v gornjem delu kampa, v kampu Koversada in Porto Sole se ureja naselje mobilnih hišic, v kampu Polari pa so prenovili vhod v kamp.

Akcijske ponudbe na Avtokampi kamping kartico v kampih Maistra:

> kamp Amarin16 € v terminih 15.5. – 26.6. in 26.8. – 18.10., v sezoni 5% popust

> kamp Valkanela18 € v terminih 15.5. – 26.6. in 26.8. – 1.11., v sezoni 5% popust

> kamp Porto Sole18 € v terminih 15.5. – 26.6. in 26.8. – 1.11., v sezoni 5% popust

> kamp Polari18 € v terminih 15.5. – 26.6. in 26.8. – 1.11., v sezoni 5% popust

> kamp Veštar20 € v terminih 15.5. – 26.6. in 26.8. – 18.10., v sezoni 5% popust

> FKK kamp Koversada - 10% popust izven sezone (15.5. - 26.6. & 26.8. - 1.11.) in 5% popust v sezoni 27.6. - 25.8.

Akcijske paketne cene kampiranja veljajo na osnovnih parcelah z elektriko. Za parcele bliže morja lahko izkoristite 10% popust, ki velja v pred in po glavni sezoni oz. v sezoni 5%.

Več informacijo o kampiranju v Vrsarju in Rovinju izveste na www.maistracamping.com

Kampi Aminess v Novigradu

Iz Novigrada je prišlo obvestilo, da se tudi kampa Aminess Sirena in Aminess Maravea Resort odpirata po 15.5. oz. ko bodo za to ustrezni pogoji glede prestopa hrvaške meje.

V obeh kampih bodo tudi letos gostom z našo kamping kartico omogočili cenejše kampiranje. V terminih od odprtja kampov do 30.6. in od 1.9. do zaprtja kampov velja posebna cena 20 € za 2 osebi na parceli Standard z elektriko. Na parcelah bliže morja pa je 10% popust oz. v času glavne sezone na vseh parcelah 5%.


Odprtost kampov Valalta in Val Saline

FKK kamp Valalta in sosednji kamp Val Saline na severnem delu Rovinja bosta odprta predvidoma od 15. maja naprej. Zaenkrat še ni znano ali bosta kampa odprta kakšen teden dlje v oktober, tako da je predviden datum zaprtja 30. september.

Kamp Polidor – Funtana

Direktor kampa Polidor je javil, da sedaj vsi lepo počakamo doma in ostanemo zdravi, ko pa se bodo odprle meje in ukinila karantena, pa bo njihov kamp odprt že naslednji dan po ureditvi razmer.

Vsem, ki so že rezervirali parcelo, seveda omogočajo brezplačno prestavitev datuma tudi za nekaj let v naprej. Sicer pa gostom v kampu Polidor nudijo popuste na našo kamping kartico, tako za kampiranje kot tudi za najem mobilnih hišic in glamping lesene hiške.