Novi bazeni v kampu Padova Premium Resort na Rabu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na otoku Rab imamo dva večja kampa San Marino in Padova ter nekaj manjših kampov Lando resort, Wodenča in Zidine.

Spisek vseh kampov na otoku Rab je tukaj, med največjimi novostmi pa bodo v kampu Padova Premium Resort letos zgradili bazene, kamp pa bo pridobil kategorijo štirih zvezdic.

Otok Rab je z vzpostavitvijo trajektne linije z otoka Krk, ki vozi na relaciji Valbiska - Lopar, postal še bolj priljubljena destinacija. Še en trajekt vozi tudi na južni strani otoka na relaciji Stinica – Mišnjak, samo je varianta s Krka precej bolj enostavna. Vozni red trajektov in cene

Na otok Rab prihajajo predvsem ljubiteljih mirnih počitnic ob lepih plažah. Na otoku boste našli številne peščene plaže, predvsem severni del otoka pa ima tudi nekaj lepih nudističnih plaž. Največji poletni dogodek je Rabska fjera, ki vsako leto poteka od 25. do 27. julija, ko se mesto vrne v preteklost in turistom pokaže, kako se je nekoč živelo na otoku.

Kamp Padova Premium Resort – kampiranje in mobilne hišice ob peščeni plaži

Lega kampa Padova je zanimiva, ker je urejen ob peščeni plaži, ob tem pa je zaradi bližine mesta Rab tudi omogočen ogled znamenitosti in prireditev. Do mesta vas zapelje taxi čoln ali pa se odpravit peš po urejeni obmorski poti. Kamp sodi med srednje velike, tako da je zelo primeren za družine, saj se lahko otroci prosto gibljejo, brez bojazni, da bi se izgubili.

V zadnjih letih so v kampu veliko stvari prenovili, uredili nove kamping parcele z elektriko, vodo in odtokom. Večina parcel ima dobro senco borovcev, najbolj priljubljene pa so kamping parcele v prvih vrstah tik ob plaži. Sanitarije so prav tako prenovljene, za avtodome imajo tudi oskrbovalno postajo.

Mobilne hišice so v kampu Padova postavljene na hribčku nad morjem in v zadnjem delu kampa. Lani so postavili nove mobilne hišice, ki so izredno lepo opremljene in nudijo veliko udobja, se pa lahko odločite tudi za najem cenovno ugodnejše starejše mobilne hiške. Na voljo so manjše mobilnih hiške za 2 - 3 osebe in večje za 4 - 6 oseb.

Novosti v kampu Padova - bazen, osrednji trg, animacija

Kamp Padova bo zaradi številnih novosti in izboljšav od leta 2019 kategoriziran s štirimi zvezdicami. V osrednjem delu kampa Padova bodo predvidoma do meseca junija zgradili dva bazena, od katerih bo eden imel tudi vodna igrala in dva toboganom. Drugi bazen bo namenjen uživanju odraslih, ob bazenih pa bo tudi lepo urejen prostor za sončenje. Voda v bazenih bo ogrevana, tako da bo možno kopanje tudi spomladi in jeseni.

Ob preurejenem delu kampa bodo uredili bo terasa za sončenje, v bližini pa še osrednji trg z lokali, trgovinicami, igrali. V poletnih mesecih bodo organizirali tudi družinsko Maro animacijo, ki bo še dopolnila obstoječo animacijo za otroke.

Cenejše kampiranje na Rabu

Ste že naročili Avtokampi kamping kartico, ki prinaša popust tudi v kampih na Rabu? Kamping kartica je za vse brezplačna in jo takoj dobite na mail. Popust v kampih Padova in San Marino velja na kampiranje - 7,5% popusta na ceno osebe in parcele v terminih od 18.4. do 5.7. & 25.8. do 15.10. in  5% popusta v terminu 6.7. - 24.8.

Več informacij o kampiranju na otoku Rab dobite tudi na spletni strani - www.camping-adriatic.com