Glamping lesene hišice Airhouse

Datum objave
Kategorija
Statistika

Glamping je v Slovenijo prišel pred devetimi leti, ko so v kampu Bled kot prvi ponudili možnost najema glamping hišic

Od takrat je šel razvoj glampinga skokovito naprej, tako da imamo v Sloveniji številne ponudnike različnih glamping namestitev od vinskih sodov do glamping šotorov, hišic na drevesu in plavajočih hišic.

Novost so glamping hišice Airhouse, ki jih izdeluje slovensko podjetje v sodelovanju z italijanskim partnerjem. Z njimi želijo turistom in tudi lastnikom hišic omogočiti pristen stik z naravo ter uživanje na dopustu, kjer si bodo napolnili baterije in odmislili ves vsakodnevni stres.

Posebnost hišic Airhouse je, da so 1,5 m dvignjene od tal, glede na vgrajeno opremljenost pa lahko poskrbijo za samozadostnost in neodvisnost od priključkov na parceli npr. elektrike, vode, kanalizacije.

Glamping hiške po meri naročnika

Glamping hišice Airhouse se izdelujejo po naročilu in zahtevah vsakega naročnika. Omogočajo tri različne modele hišic: classic, standard in comfort, ki se razlikujejo po notranji opremljenosti. Hišice so v osnovi namenjene uživanju dveh oseb, s prilagoditvijo dnevnega prostora pa se lahko uredita še dve dodatni ležišči.

Ogrodje hišk je narejeno iz lesa, ki ugodno vpliva na bivanje v prostoru. Notranjost prilagodijo željam in potrebam naročnika. Stranke lahko izbirajo med različnimi vrstami opreme, ki bo še povečala ugodje med bivanjem ter prispevala k boljšemu počutju. Poskrbijo za dodatne gospodinjske aparate, večjo sedežno garnituro ali prostor, ki bo namenjen izključno druženju.

Vsaka hišica ima manjši kuhinjski del, kopalnico s tušem in kemičnim wc-jem, zložljivo mizo in klopi, iz katerih se naredi oblazinjena postelja. Za uživanje ob lepem pogledu na okolico pa služi zunanji balkon. V dodatni opremi z namestijo solarnih panelov poskrbijo tudi za oskrbo z elektriko, vodo pa omogočijo z zajemom in filtracijo deževnice (500l).

Pri izdelavi glamping hišk veliko pozornost namenjajo detajlom, ki naredijo razliko me povprečnim in odličnim končnim izdelkom. Hišice imajo veliko shranjevalnega prostora, udobna ležišča in domiselno urejen prostor za druženje. Glede na tip hišice so velikosti od 5,3, do 7,3 m in višine 2,5 m.

Več informacij o glamping hišicah Airhouse dobite tudi na spletni strani www.airhouse-glamping.com