Falkensteiner septembra in oktobra vabi na FUNtastične vikende v Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika
1562 ogledov

Na severnem delu Zadra leži prenovljen kamp Falkensteiner Premium Zadar, ki navdušuje s ponudbo animacije in kopanja. Kamp je odprt čez celo leto in v septembru ter oktobru bodo pripravili vikende s tematskimi animacijami.

Kamp Falkensteiner Premium Zadar - jesenska akcija

Kamp Falkensteiner Premium Zadar sodi med najboljše kampe na Hrvaškem. Gre za moderno urejen kamp, ki je od centra mesta oddaljen samo 3 km, tako da ga lahko obiščete tudi s kolesom ali mestnim prevozom, lahko pa se tudi sprehodite.

Lokacija kampa je tik ob prodnati plaži, imajo tudi animacijski prostor, restavracijo, zunanji bazen (odprt od junija do septembra) in wellness za odrasle, ki vključuje tudi manjši bazen.

Gostom kampa pa ob doplačilu omogočajo tudi kopanje v hotelskem bazenu Acquapura Thalasso & SPA centra Borik, ki je v neposredni bližini kampa.

V sklopu kampa je na voljo 270 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko vodo in odtokom, moderno urejen sanitarni objekt, 86 mobilnih hišic za 2 - 6 oseb z eno, dvema ali tremi spalnicami ter 13 luksuznih glamping šotorov za 5 - 6 oseb. Hišice in šotori so plod slovenskega znanja, saj prihajajo iz Adria Dom.

Vikendi polni animacija

Izkoristite posebne ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic in pridite uživat v Zadar. Določene jesenske vikende bodo pripravili posebno animacijo, bo pa kamp odprt tudi za krompirjeve počitnice, ki bodo letos do 28. oktobra do 5. novembra.

Otroci bodo uživali v animaciji, starši pa lahko izkoristijo ponudbo wellnessa, kjer nudijo tudi masaže in lepotne tretmaje.

Morski vikend, termin 1.9. – 3.9.

Vikend morske animacije, kjer se boste veliko naučili o morskem svetu, živalih ter rastlinah, ki živijo v morju, iskali skriti zaklad …

Pustolovski vikend, termin 8.9. – 10.9.

Za vse, ki si želite nekaj več adrenalina, zabave v naravi, kjer bodo pripravili poligon z ovirami, cel vikend pa bo poln športnih aktivnosti

Družinski vikend, termin 15.9. – 17.9.

Povežimo družino in testirajmo družinsko kondicijo na kopnem in morju v okviru zabavnih iger, k bo potrebo narediti tudi kakšno skleco, počep, zaveslaj na SUP deski ali v kajaku ter seveda Family Ninja aktivnosti. Za najmlajše obiskovalce pa bodo pripravili tudi posebne »treninge«.

Vikend risanih junakov in risank, termin 22.9. – 24.9.

Bi radi spoznali najbolj znane junake risank? Cel vikend bodo prisotni v Zadru, kjer bodo z otroki igrali mini golf, balinali in se zabavali. V sklopu animacije boste izdelovali maske super junakov, na voljo bo tudi računalniška animacija, kjer se boste naučili, kako nastajajo risanke.

Taborniški vikend, termin 29.9. – 1.10.

Ljubitelji kampiranja smo nekako že navajeni »preživetja« v naravi, kljub temu pa bo ta vikend poln zabavnih igric in spoznavanja taborniških veščin.

Lego vikend, termin 20.10. – 22.10.

Kockasti vikend mu pravijo v Zadru, ko boste lahko gradili iz Lego kock brez omejitev, pride pa tudi njihova maskota, ki bo pomagala pri sestavljanju. Lahko se boste udeležili tudi mini družinskega tekmovanja v sestavljanju kock, tako da boste s skupnimi močmi pokazali kreativnost.

Magični vikend & Falky rojstno-dnevna zabava, 27.10. – 29.10.

Vikend, ki je že v sklopu krompirjevih počitnic, bo namenjen maskoti Falky, ki bo praznoval rojstni dan. Povabil je še čarodeja Leona, ki bo skupaj s pomočnikom pokazal najboljše trike, v sklopu animacija pa boste naredili tudi svojo čarovniško palico.

Akcijske ponudbe

Izkoristite akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic ter glamping šotorov:

> Kampiranje - Za imetnike naše kamping kartice v terminu od 15.9. do 31.12. cela posebna cena 23 €, ki vključuje 2 osebi in psa ter parcelo tipa Blue ali Sky Blue z vključeno elektriko

> Najem mobilne hišice ali glamping šotora v sklopu ponudb Autumn Escape in FUNtastic Weekends z do 20 % popustom

Več informacij in rezervacije > www.falkensteiner.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
1562 ogledov