Falkensteiner vabi na jesenske FUNtastične vikende v Zadar - cena kampiranja že od 23 €

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na severnem delu Zadra leži prenovljen kamp Falkensteiner Premium Zadar, ki navdušuje s ponudbo animacije in kopanja. Kamp je odprt čez celo leto, pripravili so akcijke ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic ter jesenske vikende s tematskimi animacijami.

Kamp Falkensteiner Premium Zadar - jesenska akcija

Kamp Falkensteiner Premium Zadar sodi med najboljše kampe na Hrvaškem. Gre za moderno urejen kamp, ki je od centra mesta oddaljen samo 3 km, tako da ga lahko obiščete tudi s kolesom ali mestnim prevozom, lahko pa se tudi sprehodite.

V sklopu kampa je na voljo 270 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko vodo in odtokom, moderno urejen sanitarni objekt, 86 mobilnih hišic za 2 - 6 oseb z eno, dvema ali tremi spalnicami ter 13 luksuznih glamping šotorov za 5 - 6 oseb. Hišice in šotori so plod slovenskega znanja, saj prihajajo iz Adria Dom.

Lokacija kampa je tik ob prodnati plaži, imajo tudi animacijski prostor, restavracijo, zunanji bazen (odprt od junija do oktobra) in wellness samo za odrasle osebe, ki vključuje 2 savni, manjši ogrevan bazen, večji bazen brez ogrevanja in fitnes. Uporaba tega wellnessa je brezplačna.

Gostom kampa pa omogočajo tudi kopanje v hotelskem notranjem in zunanjem bazenu Acquapura Thalasso & SPA centra Borik, ki je v neposredni bližini kampa. Uporaba hotelskega bazena z ogrevano vodo in wellnessa se v počitniških terminih doplača. Za krompirjeve počitnice bo cena:

> 10 € za bazen za odrasle osebe, za otroke (ob spremstvu staršev) mlajše od 12 let gratis, za otroke 12 - 16 let 5 €

> 27 € za wellness z bazenom za odrasle osebe (savne, jacuzzi, bazen in fitnes)

> 10 € za fitnes za odrasle.

Vikendi polni animacija

Izkoristite posebne ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic in pridite uživat v Zadar. Določene jesenske vikende bodo pripravili posebno animacijo, bo pa kamp odprt tudi za krompirjeve počitnice.

Otroci bodo uživali v animaciji, starši pa lahko izkoristijo ponudbo wellnessa, kjer nudijo tudi masaže in lepotne tretmaje.

V oktobru bodo tematski vikendi potekali še:

Lego vikend, termin 20.10. – 22.10.

Kockasti vikend mu pravijo v Zadru, ko boste lahko gradili iz Lego kock brez omejitev, pride pa tudi njihova maskota, ki bo pomagala pri sestavljanju. Lahko se boste udeležili tudi mini družinskega tekmovanja v sestavljanju kock, tako da boste s skupnimi močmi pokazali kreativnost.

Magični vikend & Falky rojstno-dnevna zabava, 27.10. – 29.10.

Vikend, ki je že v sklopu krompirjevih počitnic, bo namenjen maskoti Falky, ki bo praznoval rojstni dan. Povabil je še čarodeja Leona, ki bo skupaj s pomočnikom pokazal najboljše trike, v sklopu animacija pa boste naredili tudi svojo čarovniško palico.

Akcijske ponudbe

Izkoristite akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic ter glamping šotorov:

> Kampiranje - Za imetnike naše kamping kartice v terminu od 15.9. do 31.12. cela posebna cena 23 €, ki vključuje 2 osebi in psa ter parcelo tipa Blue ali Sky Blue z vključeno elektriko

> Najem mobilne hišice ali glamping šotora v sklopu ponudb Autumn Escape in FUNtastic Weekends z do 20 % popustom

Več informacij in rezervacije > www.falkensteiner.com