Ugodno jesensko kampiranje v Savudriji in Umagu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Istra Camping vključuje pet kampov v Savudriji in Umagu ter štiri kampe okolici Poreča. V drugi polovici septembra so pripravili posebno akcijo za imetnike , tako da dve osebi lahko kampirata že za 19 €.

Kampiranje Savudrija, Umag - Avtokampi

Kamp Finida - odprt do 1.10.

7 kilometrov naprej od Umaga proti Novigradu boste v zalivu ob glavni cesti našli kamp Finida. Lahko bi rekli, da gre za manjši kamp ob kamniti plaži, kjer so urejena betonirana mesta in tudi pomol za lažji vstop v morje.

Na voljo so senčne in tudi nekaj sončnih parcel ob morju, desni del kampa pa je večinoma namenjen pavšalnim gostom.

Ob morju je urejena restavracija, otroško igrišče, v kampu je tudi manjša trgovina, sama lokacija pa je zanimiva za sprehode in obisk Umaga in Novigrada.

Akcija kampiranja z Avtokampi kamping kartico > v terminu 16.9. – 1.10. velja paketna cena 19 € za 2 osebi in psa na parceli Superior z vključeno elektriko in vodo, doplača se taksa. Na preostalih parcelah od 21.8. naprej velja 10% popust na ceno osebe.

Več o kampih Istra Camping > www.istracamping.com

Kamp Savudrija - odprt do 1.10.

Številni se kampa Savudrija spominjate še po imenu Pineta, gre pa za zelo lep in naraven kamp urejen v senci borovcev in ob raznoliki plaži, ki je kombinacija prodnatih zalivov in skalnatega dela.

Lokacija je mirna in zanimiva zaradi bližine Slovenije ter tako primerna tudi samo za vikend kampiranje. V okolici kampa je možnost sprehodov ob morju ali pa kolesarjenja po notranjosti Istre, kjer lahko obiščete lokalne gostilne.

Kamp Savudrija je brez mobilnih hišic, so pa zelo slikovite parcele pod znanim svetilnikom, ki je najstarejši na Jadranu, saj je bil zgrajen leta 1818. Na koncu kampa je tudi zunanji bazen, športna igrišča za tenis, košarko, odbojko, mini golf …,

Akcija kampiranja z Avtokampi kamping kartico > v terminu 16.9. – 1.10. velja paketna cena 19 € za 2 osebi in psa na parceli Superior z vključeno elektriko in vodo, doplača se taksa. Na preostalih parcelah je od 21.8. naprej 10% popust na ceno osebe.

Naročite kamping kartico >