Kampiranje v kraju Bale

Dobrodošli v kraju Bale, srednjeveškem mestu na zahodni obali Istre. S svojo lego na vrhu hriba, vinogradi, oljčnimi nasadi in ozkimi kamnitimi ulicami, ki jih krasijo pisana okna, klopi in cvetje, ponuja izjemno očarljivo vzdušje. Ljubitelji pristne istrske kulture, umetnosti in narave se bodo zagotovo zaljubili že ob prvem obisku.

Tudi ljubitelji zgodovine bodo našli veliko zanimivega za raziskovanje. Od starodavnih zgradb do srednjeveških cerkva - sledovi preteklosti so dobro ohranjeni in vključeni v sodobni svet. K pravljičnemu vzdušju prispeva tudi dejstvo, da je mesto dom več kot 390 vrst metuljev, ki so zaščiteni in jih je zunaj kraja Bale le redko mogoče videti.

Na tej očarljivi destinaciji še posebej izstopa kamp Mon Perin, ki svojim gostom ponuja razkošno kampiranje. Udobne parcele se nahajajo na različnih razdaljah od morja, zato lahko izberete, ali se želite zbuditi v senci mediteranskih dreves ali s pogledom na valove. V vsakem primeru so vam zagotovljene vrhunske počitnice.

Prikazano: 1 - 1 od 1 kamp

Pogled: Mreža

Razvrstitev: Ime ()

Kampi:

 • Dodaj med priljubljene

  Ocena obiskovalcev
  7,2 Oceni kamp

  Uradna kategorizacija: 4 od 5 zvezdic

  Kamp Mon Perin

  Lokacija:

  • Država: HR
  • Regija: Istra
  • Kraj: Bale

  Sezona: -

  Ugodnosti:

  • Popust Avtokampi.si kamping kartica
  • Za družine
  • Psi dobrodošli
  • Ob morju
  • Odlična senca

  Primerjalna cena: 2 osebi na parceli z elektriko - nad 50 €

Napredno iskanje

Družinske počitnice v luksuznem kampu

Če načrtujete družinske počitnice, je kraj Bale odlična destinacija, kjer bo vsak član družine našel nekaj zase. Enako lahko rečemo za naš razkošen družinski kamp, ki se nahaja le 6 kilometrov od središča kraja Bale in tik ob morju. Poleg čudovite plaže bodo otroci navdušeni nad zabavnim vodnim parkom z več bazeni ter široko paleto dejavnosti in atrakcij - od mini golfa in jahanja do badmintona in kina na prostem. Na parcelah se lahko udobno namesti šestčlanska družina. Za popolno udobje so naše parcele Luxury Mare ob morju opremljene z lastnim žarom, tušem in paviljonom. Z drugimi besedami: nepozabne počitnice za vso družino.

Kamp s plažo in bazeni

Bazen je za mnoge nepogrešljiv del poletnih počitnic, s čimer se bodo strinjali tudi najmlajši člani družine. Naš kamp z bazeni v kraju Bale je ponudbo bazenov dvignil na novo raven. Tematski vodni park se imenuje Paleo Park, celoten kompleks pa je zgrajen v obliki dinozavra - navdih za to je bilo odkritje dinozavrovih kosti na morskem dnu v bližini leta 1992. Ogrevani bazeni so na voljo tudi v wellness centru kampa, kjer se lahko sprostite in odklopite. Ob notranjih bazenih so ogrevani ležalniki, zato vam ni treba niti zaplavati, da bi uživali v vseh prednostih bazena.

Razkošna stran kampiranja - mobilne hišice

Zahvaljujoč našim mobilnim hišicam vam lahko ponudimo dodatno razkošje kampiranja v kraju Bale. Njihov sodoben dizajn vas bo prepričal že na prvi pogled, prostorne notranjosti z več spalnicami in kopalnicami pa ponujajo veliko zasebnosti za vse naše goste. Vključujejo popolnoma opremljeno kuhinjo, okusno opremljeno dnevno sobo s televizijo in pokrito teraso s pogledom na vrt ali morje. Zasebni bazen ali jacuzzi dodata počitniškemu doživetju v kraju Bale še dodaten pridih razkošja, na voljo pa so tudi vile z zasebnimi bazeni. Sodobni glamping šotori s tremi spalnicami in klimatsko napravo so idealni, če iščete drugačno počitniško izkušnjo.

Najljubši kamp s parcelami na območju kraja Bale

Kamp Mont Perin ****

Kamp Mon Perin je kombinacija razkošja in sodobne zasnove s popolno ponudbo. Nahaja se na obali, 6 km od središča mesta Bale, in ima prodnato in skalnato plažo s posebnim območjem za pse. Plaža je dolga 9 kilometrov, znotraj kampa pa najdete bazenski kompleks z vodnim parkom, kjer lahko najmlajši uživajo pod vodstvom animatorjev. Hkrati se lahko sprostite v ogrevanem bazenu wellness centra ali si privoščite masažo. Izberite lokacijo svoje prostorne parcele - zbudite se lahko ob šumenju krošenj dreves ali šumu morja. Preizkusite se v tenisu, potapljanju ali jahanju, po večerji v vrhunski restavraciji pa uživajte v kinu na prostem. To je le majhen del širokega nabora prvovrstne ponudbe, zaradi katere bodo vaše počitnice v kraju Bale še bolj nepozabne.

Multimedijska razstava v središču mesta Bale

Najljubši kraj številnih obiskovalcev Bal je multimedijski center Ulika. Nahaja se na največjem mestnem trgu La Musa, razstava pa je razdeljena na dva zanimiva dela - dinozavri in ptice. Tu si lahko ogledate kosti dinozavrov, ki so stare približno 200 milijonov let. Te kosti so se leta 1992 pojavile na morskem dnu v bližini, zato so Bale uvrščene na svetovni paleontološki seznam. Na voljo je tudi maketa dinozavra, ki je redna atrakcija za obiskovalce vseh starosti.

V drugem delu stalne razstave imate priložnost raziskati svet ptic, ki živijo v okolici. Poleg ogleda modelov avtohtonih istrskih ptic lahko prisluhnete tudi njihovemu petju. Multimedijski center je ena glavnih znamenitosti v Balah, kjer lahko zaradi raznolikosti ponudbe uživa vsa družina.

Če želite sami raziskati to območje in se nato sprostiti v kampu s pogledom na Jadransko morje, izberite svojo parcelo in načrtujte razburljive počitnice v kraju Bale.