Znani rezultati žrebanja nagradne igre Zadenite počitnice v kampu Park Soline v Biogradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na spletni strani www.avtokampi.si je od 13. aprila do 17. maja aprila potekala nagradna igra Zadenite počitnice v kampu Park Soline v Biogradu. Ta kamp je bil v zadnjih 3 letih popolnoma prenovljen in je s štirimi zvezdicami uvrščen med najboljše hrvaške kampe. Samo v lanskem poletju so tako beležili kar 25% več gostov kot v letu 2008. Celoten kamp je urejen v parcelah, za novo sezono pa so dodatno uredili plažo, postavili nove mobilne hišice in v kampu uredili prostor z veliki žarom ter vinoteko.

Na spletni strani www.avtokampi.si je od 13. aprila do 17. maja  aprila potekala nagradna igra Zadenite počitnice v kampu Park Soline v Biogradu.  Ta kamp je bil v zadnjih 3 letih popolnoma prenovljen in je s štirimi zvezdicami uvrščen med najboljše hrvaške kampe. Samo v lanskem poletju so tako beležili kar 25% več gostov kot v letu 2008. Celoten kamp je urejen v parcelah, za novo sezono pa so dodatno uredili plažo, postavili nove mobilne hišice in v kampu uredili prostor z veliki žarom ter vinoteko.

kamp camping biograd park soline

SREČNI NAGRAJENCI

Vsi sodelujoči v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanja, so sodelovali v žrebanju, ki smo ga izvedli v sredo 19. maja.

Nagrade so tako prejeli:

1.    nagrada: 7 dnevni najem mobilne hišice za 4 odrasle osebe in 2 otroka v kampu Park Soline
KATARINA KASTELIČ iz Ljubljane

2.    nagrada: 7 dnevno kampiranje na parceli za 2 osebi v kampu Park Soline
PETER JERINA iz Vrhnike

3.    nagrada: kamping  katalog Evropa 2010
SREČO DUBROVSKI iz Radencev

Vsem udeležencem nagradne igre se zahvaljujemo za  sodelovanje. Nagrajencem bomo nagrade oz. vavčerje poslali na dom. Bivanje v kampu Park Soline je potrebno izkoristiti do konca junija 2010.

Seveda pa vse ljubitelje kampiranja vabimo, da v letošnji poletni sezoni obiščete Biograd in kamp Park Soline. Več informacij o njihovi ponudbi lahko izveste na spletni strani www.campsoline.com

Video posnetek kampa Park Soline iz Biograda: