Zložljivo elekrično kolo Blaupunkt - odlično za kampiranje in potepanja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Znamko Blaupunkt številni poznate po tisti modri piki na avtoradiu iz 90ih let, sedaj pa poleg avdio naprav in hišnih aparatov izdelujejo tudi zanimive in zelo praktična, zložljiva električna kolesa.

V 10 sekundah zložen in sestavljen

Električna kolesa so idealno prevozno sredstvo tudi za v kamp ali na popotovanju z avtodomom, ko želimo obiskati trgovino, restavracijo ali pa si ogledati bližnje mesto.

Zložljiva kolesa Blaupunkt zahvaljujoč inteligentnemu mehanizmu za zlaganje, vključno z zložljivimi pedali in krmilom, zavzamejo zelo malo prostora.

Mehanizem je preprost za uporabo, potrebujete pa manj kot 10 sekund, da se zloži na velikost, ki se prilagaja vsakemu prostoru za shranjevanje ali prtljažniku avta, avtodoma ali počitniške prikolice. Tako jih kolo vedno pri roki, da se zapeljete z njim, ko ga ne potrebujete, je pa varno pospravljen v vozilu.

Doseg od 60 – 70 kilometrov

Zložljiva električna kolesa Blaupunkt odlikuje moderen in atraktiven videz, kolesarjenje pa ob pomoči električnega pogona postane zabavno.

Najvišja hitrost vožnje na elektriko je 25 km/h, vendar je potrebno omeniti, da je to le pomoč pri kolesarjenju, saj je potrebno kljub električnemu pogonu še vedno vrteti pedala.

Na voljo so trije modeli električnih koles Blaupunkt, ki se razlikujejo glede na opremljenost in tudi obliko.

Električno kolo CARLA 190 odlikuje izredno nizka teža, saj vključno z baterijo tehta le 15,5 kg in je eno najlažjih takšnih koles na trgu. Opremljen je s 16 colskimi kolesi, baterija (Li-ion LG 36V/7,8Ah) pa je vgrajena kar v aluminijast okvir in omogoča doseg do 60 km.

Električno kolo CARL 290 je za razliko od prejšnjega modela opremljen z večjimi 20 colskimi kolesi, 7-stopenjskim Shimano menjalnikom, vzmetenjem in disk zavorami, kar zagotavlja udobno vožnjo tudi na daljših razdaljah. Kolesar lahko izbira med različnimi načini vožnje, kar še izboljšuje užitek v vožnji. Tudi pri tem kolesu je baterija Li-ion LG 36V/7,8Ah, ki omogoča do 60 km prevoženih kilometrov. Teža kolesa je zaradi bogatejše dodatne opreme z vključeno baterijo 19,2 kg.

Električno kolo CLARA 390 navduši z nekoliko drugačno obliko okvirja, tako da je ta nižji in omogoča lažji vstop, zato je zelo primeren tudi za starejše osebe. Opremljen je z odstranljivim in močnejšim akumulatorjem - Li-ion 36 V/ 8,8 Ah, ki se lahko zaklene, prednost tega pa je, da ga lahko polnit tudi v stanovanju. Doseg je do 70 kilometrov, kolo pa ima tudi 7 stopenjski menjalnik in kvaliteten sedež.

Več o zložljivih električnih kolesih Blaupunk izveste na spletni strani - www.predvrsto.si