Kampa Ježevac Premium in Istra Premium Resort bosta odprta tudi pozimi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zimsko kampiranje ob morju je v zadnji letih zelo priljubljeno. V Valamarju so se letos odločili, da bosta dva njihova kampa po odprta čez celo leto. Gre za kamp Istra Premium Resort v Funtani in kamp Ježevac Premium na otoku Krk.

Zime so pri nas vsako leto bolj mile, snega je malo in številni kampisti se od novembra do marca radi odpravijo na morje. Največ gostov je v času božično – novoletnih praznikov, ko znajo gostje pripraviti prijetno praznično vzdušje. Veliko kampistov pride na morje tudi za krompirjeve in zimske počitnice.

Vse več je govoric, da bi se lahko hrvaška meja v Istri in Kvarnerju ponovno odprla za običajne turiste. Upamo, da se to tudi resnično zgodi že v septembru, saj bo ponudba jesenskega in zimskega kampiranja na Hrvaškem letos še boljša.

Celoletno kampiranje v Istri in na Krku

Kampa Istra Premium Resort in Ježevac Premium sodita med najboljše kampe na Hrvaškem. Lokacija obeh nudi obilico možnosti sprehodov in kolesarskih izletov ob morju, zato je odločitev, da bosta kampa odprta čez celo leto pravilna.

V obeh kampih imajo tudi ogrevane bazene, ki pa so običajno odprti do konca oktobra, seveda pa je vse odvisno od vremena.

Kamp Istra Premium Resort - Funtana

V zadnjih dveh letih so kamp Istra Premium resort popolnoma prenovili, uredili nove parcele, postavili moderne mobilne hišice in letos dodatno prenovili še en sanitarni objekt, tako da bo zimsko kampiranje bolj udobno.

Napovedali so, da bo ob zimskih vikendih potekala tudi otroška animacija, saj imajo v sklopu recepcije urejenih več animacijskih prostorov. Na voljo bodo zunanja otroška in športna igrišča (košarka, nogomet, odbojka, namizni tenis), mogoče bo najeti kolesa in se zabavati na zanimivem mini golf igrišču.

Lokacija kampa Istra Premium resort je zanimiva čez celo leto, saj so ob morju urejene poti vse do Poreča na severu in Vrsarja ter Limskega kanala na jugu.

Zimskemu kampiranju bodo namenili bolj sončne parcele, omogočen pa bo tudi najem mobilnih hišic ob morju za 2, 4 ali 6 oseb, ki so opremljene z možnostjo dodatnega ogrevanja, vse pa imajo tudi veliko teraso.

Imetnikom Avtokampi kamping kartice v terminih izven glavne sezone nudijo 7.5% popust na cene parcel in oseb.

Kamp Ježevac Premium – Krk

Za kamp Ježevac Premium smo že nekaj časa "navijali" da bi bil odprt čez celo leto. Lokacija je izvrstna, saj je kamp od mesta Krk oddaljen le nekaj minut hoje, v okolici pa je veliko sprehajalnih poti ter možnosti kolesarjenja po celotnem otoku. Letos so ukinili plačilo mostnine za otok Krk, tako da je sedaj destinacija še bolj dostopna tudi za vikend obiske.

V kampu Ježevac Premium bodo čez zimo omogočili kampiranje na parcelah v bližini morja, kjer so letos prenovili večji sanitarni objekt. Lahko se boste odločili za najem mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb s pogledom na morje. V kampu je ob morju urejeno otroško igrišče, bazen z ogrevano vodo pa bo verjetno odprt do krompirjevih počitnic.

V kampu Ježevac Premium imetnikom naše kamping kartice izven glavne sezone (6.9. - 31.12.) nudijo paketno ceno kampiranja - 2 osebi na parceli Comfort z elektriko plačata le 20 €, na preostalih parcelah pa nudijo 7.5% popust na ceno osebe in parcele.

Več informacij o zimskem kampiranju v Istri in na Krku - www.camping-adriatic.com